Miniristeilyn asiaohjelmassa on esittely Eckerö Linen ohjelmayhteistyöstä Vain Elämää ohjelman kanssa. Miten ensimmäisen ja toisen kauden tavoitteet ohjelmayhteistyölle eroavat? Entä miten yhteistyö Eckerö Linen ja Nelonen Median kanssa eteni. Näitä valottavat Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi ja Nelosen Median tuoteryhmäpäällikkö Piia Parta.

Miniristeilyllä ehtii tutustumaan m/s Finlandian uuteen kokouskeskus & Loungeen ja herkutella laivan suositussa Eckerö Buffetissa. Kaikki tuliaiset voi ostaa laivan myymälöistä mukaan.

Eckerö Line tarjoaa iltaminiristeilyn sekä buffetpäivällisen ruokajuomineen. Tilaisuus on tarkoitettu vain MARK:in henkilöjäsenille.

Länsisatamassa tulee olla klo 15.00 mennessä. Laiva lähtee klo 15.30 ja palaa takaisin klo 21.15. Tallinnassa ei ole maissa käyntiä. Mukaan miniristeilylle mahtuu 30 markkilaista. Tarkempi matkaohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä matkaa.

HUOM!
* Passi tai uusi henkilökortti on oltava mukana. 
* Syntymäaika ja mahdolliset ruokarajoitteet -> merkitse ne ilmoittautumislomakkeessa esim. sähköposti/puhelinnumero kohtaan.

SITOVAT ilmoittautumiset 31.8. mennessä.

Tervetuloa miniristeilylle Eckerö Linelle!
MARK Viestintäryhmä