Keskiviikko 13.6.2018 klo 17:00–19:30 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Ahdistaako niin, että odotat kesälomaasi kuin kuuta nousevaa? Oletko onnellinen vain murto-osan ajasta? Oletko pystynyt vähään aikaan pysähtymään ja miettimään, mikä tekee juuri sinut onnelliseksi? Mitä juuri sinä haluat elämältäsi? Vai mietitkö, että ei oikein nappaa, mutta et tiedä, mitä kaipaat elämääsi? Etkä tiedä, miten tilannetta ja fiiliksiä pitäisi käsitellä?

Suurin osa meistä on kiireen ja suorittamisen oravanpyörässä. Emme saa tilaisuutta pysähtyä edes hetkeksi ja keskittyä vain minulle tärkeisiin asioihin ja siihen, mikä minut tekisi onnelliseksi.

Nyt on se hetki. Ota oma elämäsi haltuun, niin sinulla on plakkarissa muutama onnistuminen ja huomattavasti parempi fiilis jo ennen kesälomaa, ja selkeät sävelet ensi syksyksikin. Kun sinä olet onnellinen, ihmiset ympärilläsi viihtyvät. Ja tulet huomaamaan, että aina onnelliseksi tuleminen ei vaadi isoja asioita tai täydellistä muutosta.

Kyseessä ei ole henkinen hömppä! Vähän teoriaa pohjaksi ja noin 80 % tämän ryhmävalmennuksen ajasta saat keskittyä työstämään omaa elämääsi konkreettisten harjoitteiden ja työkalujen avulla. Saat aivan varmasti oivalluksia.

Ryhmävalmennuksen vetää Mira Silvonen, eräänkin kerran tervassa ja höyhenissä pyöritelty 44-vuotias ex-maajohtaja, markkinoinnin ammattilainen ja onnellinen viisivuotiaan tyttären äiti, joka hyppäsi oravanpyörästä viime syksynä. Mira otti oman elämän haltuunsa omalla tavallaan ja haluaa auttaa muitakin oivaltamaan juuri heille sopivat mahdollisuudet. Miran opinnot ovat loppusuoralla LCA Life Coach Academyssä ja hän valmistuu virallisesti Coachiksi syyskuussa 2018. Mira pyörittää myös MARKin somekanavia aktiivijäsenen roolissa ja verkostoituu mielellään https://www.linkedin.com/in/mirasilvonen/

Miran samaa palautetta valmennettaviltaan:
”Sä et usko, minkä puhelun sain tunti sitten… (X-firman) markkinointityyppi soitti, että mitä jos musta tulisi heidän brändilähettiläs, joka tekisi niiden kanaviin videoita. Mulle tarjottiin juuri sitä unelmaa, josta ollaan puhuttu! Oon vetänyt jo kahteen kertaan itkut, kun eihän tämä voi olla totta. Nyt vaan täytyy miettii miten tämän voisi järjestää.”

Mira has been my coach (in training) since January 2018 and it has been a real pleasure! Instant click with personalities and I can truly feel her honest and pure compassion that comes through in her coaching – all at the same time as she pushes me to find the solutions to my dilemmas at hand. Our sessions always end with my head and notebook thriving with ideas to go forward with! I’m 200% sure she will rock as a Life Coach once she graduates and can highly recommend her as she is truly dedicated to her gift she very clearly possesses.”

MARKin syksyn 2018 yksi kattoteemoista on yksilön hyvinvointi
Tämä tilaisuus on MARKin jäsenille maksuton pilotti, johon mahtuu mukaan 20 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuuden lopullinen kesto riippuu osallistujien aktiivisuudesta. Pilottia kehitetään kerättyjen palautteiden perusteella ja sitä lähdetään viemään myös muihin MARK kaupunkeihin syksyllä 2018.

Osallistuminen ryhmävalmennukseen on MARKin jäsenille maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen – viimeistään ma 11.6.2018 mennessä. Illan aikana on tarjolla välipalatarjoilu.