Voiko pelillisyys olla tehokasta myynninedistämistä? Milalinen rooli pelillisyydellä on verkkokaupan konversiossa? Miten pelillisiä elementtejä voidaan sisällyttää konversiopolkuun?

Markkinointijohtaja Laura Laamanen Rapid Campaignilta kertoo kuinka verkkokauppiaat ovat ottaneet pelilliset elementit osaksi verkkokauppaa. Laura esittelee tuoreita case esimerkkejä siitä, miten pelillisin promootioin on voitu parantaa ostokonversiota, ostoskorin kokoa ja nopeuttaa päätöksentekoa verkkokaupassa.

Laura Laamanen vastaa RapidCampaignin markkinoinnista Suomessa ja ulkomailla. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta kansainvälisen markkinoinnin parissa niin start up -yrityksissä, kuin mainos- ja digitoimistossakin. Lauran tapaat myös Twitteristä @lauralaa
RapidCampaign on suomalainen verkkopalvelu, jolla yritykset voivat luoda itse pelillisiä, myyntiä edistäviä promootioita osaksi verkkokauppakokemusta. RapidCampaignin älypromootiot yhdistävät pelillisyyden ja verkkokaupan brändikokemuksen ja ohjaavat ostoon kohdennetuilla eduilla.

Aamukahvitarjoilu. Osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittautumiset 14.9. mennessä.