Mediamaailman murroksessa radio elää, kasvaa ja voi hyvin. Miten radiobusinesta johdetaan digitalisaation mukana? Mitä radiossa tapahtuu?
MARK Radioaamussa aiheesta kertovat alansa asiantuntijat RadioMedian toimitusjohtaja Stefan Möller sekä Sami Tenkanen Bauer Mediasta ja Reijo Karhulahti Business FM:ltä.

Stefan Möller on työskennellyt RadioMedia ry:n toimitusjohtajana vuodesta 2007. RadioMedia toimii suomalaisen kaupallisen radiotoimialan edunvalvonta- ja markkinointiliittona. Möller valittiin Brysselissä toimivan eurooppalaisen radioalan liiton Association Européenne Radios (AER) puheenjohtajaksi maaliskuussa 2012 ja hän toimii nyt kolmatta kautta puheenjohtajana. Radioura alkoi Yleisradiossa vuonna 1978. Kaupallisessa radiossa Möller on toiminut vuodesta 1985 monessa eri tehtävissä, Radio Ykkösen markkinointijohtajana, oman äänimainostoimiston vetäjänä, Metroradion toimitusjohtajana, Irlantilaisen Communicorpin toimitusjohtajana ja konsulttina sekä Sanoman radiokonsulttina. Suomessa Möller on edustanut 2000-luvun alusta lähtien kaupallista radiotoimialaa erilaisissa julkisissa toimielimissä.

Sami Tenkasen ura alkoi 90-luvun alkupuolella Huittisissa paikallisen Radio Länsituulen juontajana. Kahdensan vuotta Radio NRJ aamujuontajana ja lhes kymmenen vuotta Nelonen Median/Sanoman radioissa ohjelmapäällikkönä, sisältöjohtajana ja lopuksi koko radiotoiminnasta vastanneena johtajana.
Tällä hetkellä hän keskittyy ulkoiluttamaan koiraansa ja pakkaamaan matkalaukkua edessä olevalle Floridan golfmatkalle, josta palatessaan pääsee hyvin ruskettuneena aloittamaan uudessa pestissään Bauer median toimitusjohtajana.

Reijo Karhulahdella on merkittävää näyttöä johtajana ja toimitusjohtajana vaativissa käynnistys- ja muutosvaiheissa kotimaisissa ja kansainvälisissä suuryhtiöissä. Päätyönsä Reijo on tehnyt Xeroxilla, UPM:llä, Philipsillä, Pohjolassa, Tele2:lla ja vuodesta 2004 alkaen SalesHeli Advisors Oy -nimisessä uusmyyntiin ja myynnin johtamiseen keskittyvässä konsulttiyrityksessä. SalesHeli Advisors Oy:n missiona on nostaa Suomi maailman kärkeen myynnin osaamisessa vuoteen 2026 mennessä. Tätä tarkoitusta varten BusinessFM 89,7 MHx on radiokanava, joka keskittyy talous- ja työelämään sekä erityisesti busineksen tekemiseen ja tekijöihin. BusinessFM kaivaa esiin positiivisia asioita Suomessa ja maailmalla.

Aamukahvitarjoilu.

Tilaisuus on maksuton markkilaisille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu.

Tervetuloa!