Sauna from Finland ry on voimakkaasti kasvava suomalaisen saunan ympärillä toimiva yritysten verkosto. Moderni ja moniaistinen saunaelämys on koonnut jo lähes satakahdeksankymmentä yritystä valloittamaan maailmaa yhteistyössä. Toiminnan ytimessä on maailman paras suomalainen saunaelämys, joka pitää sisällään verkoston kanssa kehitetyt laatukriteerit. Yhdistys on jo toiminut reilut seitsemän vuotta ja on elämänsä iskussa.

Sauna from Finlandin hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook käy alustuksessaan läpi yhdistyksen tarinan ja saunan tuoreet kuulumiset.
Tule kuulemaan ja keskustelemaan ja ylläty miten moderni ja laaja saunaan ja saunomiseen liittyvä toimiala on.

Pekka Krook
Sauna from Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja
Pekka toimii verkostossa myös asiantuntijana sauna-auditoijien tiimissä. Pekan oma yritys on Sparraustehdas, joka on myös Sauna from Finland ry:n jäsenyritys. Pekka on toiminut mm. myyntimiehenä, TV-tuottajana, viestinnän asiantuntijana ja luovien alojen sparraajana. Tuottajan taustasta on ollut Pekalle todella paljon hyötyä saunaelämyksen ja sen arvojen kehittämisessä. Hänet tunnetaan myös sparrauksissaan tutuiksi tulleista motoistaan. Tässä hänen vuoden 2017 nimikkomottonsa: Jos asiasi ovat kunnossa, niin älä sotke niitä.

Aamukahvi on tarjolla klo 8.45. Pekka Krookin esitys alka klo 9.00.

Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille. Osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittautumiset viimeistään 29.9. mennessä.

Tervetuloa!

Kannattaa tutustua:  
http://www.saunafromfinland.fi
http://www.worldsaunaforum.fi
http://www.sparraustehdas.fi
https://www.linkedin.com/in/pekka-krook-67b21598/