Asiakaslähtöisyydestä kilpailukeino sisältömarkkinoinnin keinoin
MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä järjestää SUHDE 2013 aamupäiväseminaarin, jossa parhaat asiantuntijat tarjoavat tehokkaita työkaluja ja opettavaisia esimerkkejä, miten kannattavia, pitkäaikaisia asiakassuhteita luodaan, ylläpidetään ja seurataan.

Ihmiset hakevat verkosta tietoa enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Yritysten on tarjottava tietoa, joka palvelee ihmisten konkreettisia tarpeita ja vastaa heidän kysymyksiin. Tällainen sitouttava sisältö luo kohtaamisia, varmistaa hakukonenäkyvyyden ja tuottaa ansaittua näkyvyyttä.

Tilaisuudessa esiintyvät:
* Johnas Liljegren, Facebook/Ruotsi ja Lassi Miettinen, Dagmar
* JP Virtanen, Avaus Oy
* Tommi Pelkonen, Google Finland
* Ida Hakola, Vapa Media Oy

Eikä tässä vielä kaikki!
Kaikkien seminaariin osallistujien kesken arvotaan Markkinointi-instituutin vapaavalintainen jopa 2000 euron arvoinen kurssi markkinoinnin ja viestinnän osaamisalueelta. Jos olet kiinnostunut kestävästä onnesta etkä irtosuhteista – tämä seminaari on sinulle.

Suhde2013 seminaarin yhteistyökumppanit:

 Itella2013.jpg      Markinst_logo_netti-pieni.jpg       GhostWriters-logo-p.png

 

8.30 Ilmoittautuminen ja aamiainen
9.00

Social CRM – Miten sosiaalisen median avulla rakennetaan kestäviä asiakassuhteita
* Johnas Liljegren Facebook organisaatiosta Ruotsista ja Lassi Miettinen Dagmarista käyvät vuorokeskustelua aiheesta.

Johnas helps companies to understand how to drive business and brand objectives by engaging consumers on Facebook. He will share principles to build lasting customer relations that go beyond just the Facebook platform.
He will also cover how you can organize your company, respond to customers and reach out to existing customers via Facebook to drive engagement and provide mutually beneficial value.

Lassi Miettistä kiehtoo erityisesti tarinankerronta ja sisältömarkkinointi sosiaalisten medioiden avulla. Asiakassuhteiden rakentamisen ja syventämisen voi tuoda osaksi tätä tarinaa hyödyntäen yrityksen omia sosiaalisia kanavia ja tietoa omista asiakkaistaan.

 9.50  

Smart Marketing – Markkinoinnin automaatio yleistyy vauhdilla, miten hyödynnät sitä ja miten vältät sudenkuopat
* JP Virtanen Avaus Oy:stä kertoo miten markkinoinnin automaatio tehdään käytännössä ja avaa markkinoinnin automaatioon liittyviä kysymyksiä kuten B2B ja B2B ja B2C kohderyhmien erot, monikanavaisuuden ja asiakaskokemuksen huomioiminen.

10.50  

Kaikissa kanavissa, kaikille yleisöille, 24/7 – miten palvella sitouttavammin asiakkaita verkossa? 
* Tommi Pelkonen, Google

Tommi is working at Google as Head of Media Solutions. Prior joining Google, Tommi has worked at Frantic, at Finpro Budapest, at Satama Amsterdam&Helsinki and at Helsinki School of Economics in digital strategy and marketing roles. He has published several articles and is also the co-author of the MindTrek’s 10 year publication from 2007. He is an active spokesperson about digital opportunities and continues to strive for innovation & continuous in the contemporary digital world. Tommi has been involved with digital business development since 1996 and keeps on pushing the Finnish markets forward in his current role at Google.

11.25

Sisältömarkkinoinnin ytimessä: Verkko pakottaa yritykset asiakaslähtöisyyteen
Sisällöt ovat lyhykäisyydessään se syy, miksi ihmiset käyttävät verkkoa. Siksi myös yritysten tulisi tarjota asiakkailleen inspiroivia tai hyödyllisiä sisältöjä osana markkinointia ja viestintäänsä. Sisältömarkkinoinnin ytimessä on asiakkaan tarpeiden ennalta tiedostaminen ja niihin vastaaminen. Sisällöillä luodaan kohtaamisia, varmistetaan hakukonenäkyvyys ja luodaan ansaittua näkyvyyttä.
* Ida Hakola, Vapa Media Oy

   – Pidätetään oikeudet ohjelman muutoksiin –
 Liljegren Johnas2013.jpg

Johnas Liljegren

Johnas toimii Ruotsin Facebook organisaatiossa Client Partnerina. Hän on sosiaalisen median strategi ja kaupallisesti vastuussa Suomen Facebookista.

 Miettinen Lassi2013.jpg

Lassi Miettinen
Strategic Planner Lassi Miettinen on sosiaaliseen mediaan erikoistunut digistrategi Dagmarissa. Hän on yksi keväällä 2013 julkaistun Social CRM – Mitä se on käytännössä – white paperin kirjoittajista. Dagmar julkaisi raportin yhteistyössä Asiakkuusmarkkinointiliiton kanssa. 

 VirtanenJP2013.jpg

JP Virtanen
Avaus Oy:n Senior Advisor, Digital transformation JP Virtasella on yli 15 vuoden kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja markkinoinnin automaatiosta. JP on ollut mukana implementoimassa uusia toimintatapoja ja marketing automation järjestelmiä lukuisille suomalaisille yrityksille. JP on yksi Avauksen perustajista. Avaus on yli 100 hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille teknologia- ja markkinointipalveluita Suomessa ja Pohjoismaissa.

 Pelkonen Tommi2013-2.png

Tommi Pelkonen
Tommi Pelkonen johtaa strategista mediasuunnittelua ja -konsultointia Googlessa. Ennen Googlea hän on toiminut muun muassa Frantic Mediassa ja Satama Interactivessa erilaisissa tehtävissä kotimaassa ja ulkomailla.

 HakolaIda2013.jpg

Ida Hakola
Ida on Vapa Media Oy:n toimitusjohtaja ja sisältöstrategi. Sisältömarkkinoinnin ja sisältöstrategiaan keskittynyt Vapa Media suunnittelee tapoja, joilla yritykset kohtaavat asiakkaansa verkossa.