Torstai 25.1.2018 klo 12:00–16:30 Hotel Haven, Eteläranta 16, Helsinki

Kun asiakaskokemus ja asiakassuhteet ovat kilpailuetuja, mitä ja miten kehittää seuraavaksi? SUHDE2018 tuo parrasvaloihin asiakassuhteiden räätälöinnin. Kuinka yhdistää tuote ja palvelu parempaa arvoa tuottavaksi? Entä mitä yritys, joka toimii superkilpaillulla alalla ja reagoi jatkuvasti muutoksiin, voi tarjota yrityksellesi?

Miksi oli tarpeen kurkistaa asiakkaan makuuhuoneeseen? Ainakin siksi, että sieltä alkoi matka asiakaskokemuksen räätälöinnin huippubrändiksi.
Miten vastuut jakautuvat sopimus- ja toimeksiantosuhteessa? Kannattaako sopimusehtoja päivittää? Tietosuojalain keskeiset kohdat asiakkuusmarkkinoinnin näkökulmasta. GDPR räätälöidysti haltuun @SUHDE2018

Kuulet kolmen menestyjän menestysreseptit data-, analytiikka- ja businessosaamisen luovan yhdistämisen avulla. Maailmanluokan tekijät tuovat ajatuksia myös yrityksesi toiminnan kehittämiseen!

OHJELMA
12.00 Tervetuloa!

12.20 Luksus globaalisti, matkailutoimialalla ja uudessa St.George-hotellissa? Matkailu on toimiala, jossa muutokset havaitaan nopeasti. Esitys avaa inspiroivia näkymiä myös muiden toimialojen edustajille.
* Markkinointijohtaja Mirkku Kullberg, Kämp Collection Hotels Oy

13.00 Asiakastarpeen, tuotteen ja personoidun palvelunyhdistäminen liiketoiminnaksi. Tutkimusmatka globaalisti poikkeavaan räätälöityyn tuotteeseen ja palvelukokemukseen. Ergonomia ja sisustussuunnittelupalvelun tarina.
* Asiakkuusjohtaja Mika Laine, Unikulma Oy

13.40 I l t a p ä i v ä k a h v i

14.10 Miten GDPR-muutoksiin kannattaa varautua markkinoinnin osalta? Entä mitä dokumentaatiota tarvitaan? Kuinka vastuut jakautuvat sopimus- ja toimeksiantosuhteessa? Kannattaako sopimusehtoja päivittää?
* Asiantuntijat Emilia Lasanen ja Jussi Latola, Asianajotoimisto Krogerus Oy

14.50 Luottamuksen ja avoimen datan hyödyntäminenkaupunkimarkkinoinnissa. Miten Helsingin kaupunkimarkkinoinnin uuden MyHelsinki.fi -palvelun sisältöstrategia perustuu paikallisten suosituksiin? Entä mikä on datan merkitys digitaalisessa palvelukehityksessä? Ainakin se, että suunnitelmissa on tarjota MyHelsinki.fi -sivuston käyttäjille heille räätälöityjä, käyttäjädataan perustuvia suosituksia.
* Markkinointiviestintäpäällikkö Tia Hallanoro, Helsinki Marketing Oy

15.30 After Works by Absolut
Kohtaamisia, verkostoitumista ja mahdollisuus hotellikierrokseen.

Tilaisuuden moderaattorina on DBA, viestintä- ja brändijohtaja Elina Kukkonen, Alma Media.

Tervetuloa inspiroivaan SUHDE2018-seminaariin!
Tilaisuuden järjestäjä MARK Kustannus Oy/MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä.


Osallistumismaksu

MARKin henkilöjäsenet 89 €

Muut osallistujat 168 €

Osallistumismaksuun sisältyvät Iltapäiväseminaarin sisältö, kahvitarjoilu ja kevyttä purtavaa.

Peruutusehdot:

Mikäli osallistuminen peruutetaan 10.1.2018 tai sen jälkeen peritään peruutusmaksuna 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta etukäteen eikä osallistuja saavu paikalle, peritään koko osallistumismaksu.