Syyskuun aamuteema tuli hetkessä täyteen ja moni jäi ilman paikkaa. Siksipä järjestämme suositun tilaisuuden uudelleen lokakuussa.

Aamuteemassa kuullaan miksi omaa ajatteluaan kannattaa johtaa ja miksi myönteinen asenne on merkityksellistä. Neurotieteen ja positiivisen psykologian viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että mielen voima kannattaa ottaa hyötykäyttöön. Oivalla omat keinosi ja kehitys ajattelusi johtajana tässä intensiivisessä sessiossa.

Esiintyjänä on Eeva Jaakonmäki, Coach E
(OTK, LLM, Certifled Coach)
Eeva on taustaltaan juristi ja hän on työskennellyt yli 15 vuotta erilaisissa yritysjuridiikkaan liittyvissä tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla. New Yorkissa vuonna 2010 suorittamansa ensimmäisen coaching-tutkinnon jälkeen Eeva on siirtynyt täysin coachingin ja valmentamisen maailmaan. Eevaa kiehtovat erityisesti neurotieteen ja positiivisen psykologian opit, joita hän hyödyntää coachingtyössään. Eeva on keskittynyt yksilöcoachingiin, ryhmävalmennuksiin sekä inspiroivien alustusten pitämiseen. Eeva palvelee asiakkaitaan oman Coach E yrityksensä kautta.

T I L A I S U U S   O N   T Ä Y N N Ä !