Tammikuun Täräys on maksuton jäsentilaisuus MARK:in jäsenille. Tilaisuus on järjestetty jo vuodesta 2006 lähtien Tennispalatsissa Helsingissä ja tammikuinen iltapäivä alkaa mukavasti välipalan merkeissä tapaamalla niin vanhoja kuin uusiakin tuttuja. Tammikuiseen jäseniltaan on kokoontunut vuosittain iloinen joukko markkilaisia ja puheensorinaa on riittänyt.

Tammikuun Täräyksessä on tiedossa jälleen palkintosadetta, kun julkistetaan
* Vuoden Markkilainen 2016
* Vuoden Iskulause 2015 
* Vuoden Markkinointiteko 2015 sekä
* Kultajyvä®2015 ilmoituskilpailun parhaat

Illan päätteeksi ennakkonäytöksenä uusi kotimainen leffa

Upea Samuli Edelmann on Viktor Kärppänä valkokankailla helmikuussa 2016 mutta Tammikuun Täräyksessä näet leffan ennakkonäytöksenä.
Viktor Kärppä joutuu tahtomattaan keskelle Venäjän sisäistä valtataistelua, jossa tulilinjalla on Venäjän uusi vapaamielinen presidentti. Pian Kärpän perässä ovat sekä palkkatappajat että suojelupoliisi ja vaarassa on myös Kärpän perhe.

Elokuvan on ohjannut Lauri Nurkse, joka tulee kertomaan Tammikuun Täräykseen leffasta ja sen tekemisestä. Päärooleissa nähdään Samuli Edelmann, Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää, Krista Kosonen ja Katja Küttner.
Tuotantoyhtiö Zodiak Finland on kuvannut elokuvan Moskovassa, Helsingissä ja Tallinnassa. Tappajan näköinen mies -jännityselokuva perustuu Matti Röngän menestysdekkariin Tuliaiset Moskovasta.

Paikkoja on tarjolla MARK:in jäsenille salillinen. Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.  Tervetuloa!