MARK kumppani Messukeskus kutsuu MARK:in jäseniä kutsuvieraana ”Tapahtuma Trapetsilla” aamupäivään,  joka on tarkoitettu kokous- ja tapahtumapäättäjille.
Inspiraatiota, ideoita, uskallusta ja uusia näkökulmia kokous- ja tapahtumapäättäjille. VIP-aamupäivään sisältyy elämyksellinen aamiainen, kiinnostavia näkökulmia tarjoileva seminaari ja loppuhuipennuksena sirkusesitys kuohuviinitarjoiluineen. Päivän päätteeksi arvotaan myös huikeita palkintoja luksusristeilyistä kuumailmapallolentoihin.

Ideoita ja inspiraatiota tapahtumien tulokselliseen tekemiseen antavat mm. futuristi Elina Hiltunen, Nordic Business Forumin osakas Mikko Jaatinen ja elokuvantekijä Tuukka Temonen.

VIP-AAMUPÄIVÄN OHJELMA
Tilaisuus alkaa klo 8 ohjelmallisella aamiaisella ja puheenvuorot käynnistyvät klo 9 mennessä.

Hyvää huomenta!
Ohjelmallinen aamiainen sisältää vitamiineja, energiaa, iloa ja sirkushuveja. Lautasellesi keräät herkullista lähiruokaa inspiroivien kokous- ja tapahtumapaikkojen areenalta. Aamu esittelee uusia vinkkejä tapahtuman sisällöiksi ja -paikoiksi.

MEGATRENDIT, TRENDIT JA HEIKOT SIGNAALIT TAPAHTUMA-ALALLA
Elina Hiltunen, futuristi, kauppatieteen tohtori, Teknoelämää 2035 -kirjan kirjoittaja
– Elina kertoo kuulijoille megatrendeistä, kuten tekniikankehityksestä, ja miten nämä vaikuttavat tapahtuma-alaan. Hän opastaa kiinnostavalla tavalla kuulijoita tulkitsemaan heikkoja signaaleja ja hyödyntämään niitä omassa työssään.

MAAILMAN PARASTA TAPAHTUMAA TEKEMÄSSÄ – case Nordic Business Forum
Mikko Jaatinen, osakas, asiakaspalvelujohtaja, yrittäjävalmentaja, Nordic Business Forum
– Nordic Business Forumin huima menestys on perustunut isosti ajattelemiseen, tavoitteelliseen myyntityöhön ja kaikki odotukset ylittävään asiakaspalveluun. Hands-on puheenvuorossa yksi NBF:än osakkaista kertoo, miten nuorten yrittäjien pienestä unelmasta on kovaa vauhtia tulossa maailman paras tapahtuma.

MEETING MANAGEMENT – tapahtumat haltuun ja osaksi liiketoiminnan strategiaa
Jenni Suomela
, talousjohtaja ja Mikaela Nieminen, johtaja, tapahtumat ja kokoukset, SMT
– Liikematkatoimisto SMT järjestää asiakkailleen vuodessa satoja tapahtumia, joiden järjestelyissä yhdistetään asiantuntijoiden ammattitaito ja kattavat sähköiset ratkaisut. Ostamalla ammattilaiselta apua tapahtuman järjestämiseen sekä säästät kustannuksia ja omaa aikaasi. SMT:n ammattilaiset kertovat, miten VIP-aamupäivän ilmoittautumis- ja jälkimarkkinointiprosessi hoidettiin.

LÄSNÄOLOA JA LUOVUUTTA LUONNOSTA
Saimi Hoyer, kansallispuistokummi
– Saimi on aina saanut voimansa luonnosta ja kansallispuistokummina oleminen onkin hänelle mieluinen tehtävä. Puheenvuorossaan Saimi maalailee kuulijoille luonnon merkitystä voimaannuttamisessa, aidossa läsnäolossa ja luovuuden syttymisessä.

USKALLA UNELMOIDA TAPAHTUMASI TODEKSI
Tuukka Temonen, Presidentintekijät -elokuvan ohjaaja, kuvaaja
– Tuukka rohkaisee kuulijoitaan ajattelemaan isosti, murtamaan totuttuja malleja ja toimimaan niin, että unelmista voi tulla totta. Tuukan nuoruuden unelmana oli kesäfestarin järjestäminen, joka lopulta toteutui aikuisiällä Iitissä. Mitä kaikkea voikaan tehdä, kun kokoaa itselleen riittävästi rohkeutta ja uskallusta?

Tapahtuma Trapetsilla on maksuton tilaisuus MARK:in jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Tapahtuma Trapetsilla on osa Messukeskuksen ”Bisnespäivät” tarjontaa. Tilaisuus on täynnä.