Työelämän Coaching-taidot -valmennus

Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli.

Miksi? Koska muutos on arkea ja sitä tulee johtaa taidolla, jotta sinä ja yrityksesi menestyvät. Myös työelämään tulevat nuoret ovat haaste meille useimmille keski-ikäisille johtamisen näkökulmasta.

Useat tutkimukset (mm. Ilmarinen 2017) osoittavat, että nykyajan johtajilta toivotaan ennen kaikkea taitoa valmentaa ja motivoida, sekä kehittyneempiä taitoja johtaa ihmistä.

Tässä valmennuksessa saat coaching-teoriaa pohjaksi, esiopetusta coaching-taitoihin ja teemme coaching-harjoittelua, sekä itsenäisesti että parityöskentelynä. Oivallat, miten tärkeää on osata coaching-taitoja.

Valmennuksesta hyötyvät erityisesti johtajat, esimiesasemassa olevat ja henkilöstöosastolla työskentelevät.

Valmennuksen vetää Coaching LABin Business Coach, Positive Psychology Practitioner, NLP-Practitioner & Lawyer Mari Sarajärvi.

”Marin valmennukset ovat yllättäviä, monipuolisia, herätteleviä ja positiivisia. Hän on innostava kouluttaja ja valmentaja, joka sai hyvin keskusteluja aikaiseksi – vuorovaikutteinen tapahtuma. Taitavana valmentajana Mari huomioi asiakkaan tilanteen ja pystyy luomaan valmennuksen siihen sopivaksi. Hän on rohkea ja asioihin paneutuva, jolla on paljon näkemystä asioihin – mahtava koutsi. Mari on älykäs ja luotettavuutta luova persoona, joka luo miellyttävän ja rauhallisen ilmapiirin sekä huokuu positiivista ajattelua. Yllättävää, kuinka nopeasti valmennuksen jälkeen asenteet alkoivat työyhteisössä muuttumaan.”

Tutustu aiheeseen lisää:
Mitä hyötyä on Coachingista? Kenelle Coaching sopii?
Miksi yritykset ostavat Coaching-palveluita ja mitä hyötyä niistä on?

  • Aika: 21.5.2019 klo 17.00-19.30
  • Paikka: Jyväskylän kaupunginkirjasto, Vapaudenkatu 39–41, kokoustila 2. krs

Klinikka on tarkoitettu MARKin jäsenille ja se on maksuton. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen, ilmoittaudu tästä

Haluatko mukaan tähän tapahtumaan, liity jäseneksi!