MARK Consumer Insight ryhmä järjestää sarjassaan ensimmäisen kirjaillan. Johtamisen asiantuntija Helena Åhman ja Filosofian Akatemian toimitusjohtaja Karoliina Jarenko keskustelevat teostensa pohjalta uuden ajan johtajuudesta ja tulevaisuuden työstä: mistä asioista johtaja voi puhua ja mistä ei, miten innostus saadaan parhaiten kanavoitua tuottavaksi toiminnaksi, miten johtaa hyvin?

Helena Åhman, Kari Neilimo: Johtajien tabut (Suomen liikekirjat)
Karoliina Jarenko: Sisäinen motivaatio

Tilaisuus on tarkoitettu MARK:in jäsenille ja 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta mahtuu paikalle. Ilmoittautumiset 20.4. mennessä. Suomen Liikekirjat tarjoaa tilaisuudessa pientä purtavaa.

Suomen Liikekirjat tarjoaa myös 20 % hintaedun MARK:in jäsenille verkkokaupassa myynnissä olevista kirjoista, koko huhtikuun 2015 ajan. Edun saa laittamalla alennuskoodin ”MARK” sille varattuun paikkaan ostoskorissa.

Food for Thought! MARK Consumer Insight -kirjailta antaa uusia näkökulmia ajankohtaisiin aiheisiin ja maailman ilmiöihin – tiivissä paketissa. Se tarjoaa ajatuksia oman osaamisen kehittämiselle sekä ruokkii oivalluksia ja keskustelua. Kirjaillassa kirjailijat esittelevät uusimman teoksensa ja tiivistävät sen keskeisen sanoman yhteen valokuvaan. Alustuksen jälkeen debatoidaan ja keskustellaan teosten keskeisistä teemoista.