MARK on jäsentensä näköinen ja kuuloinen liitto. Kaksi vuotta sitten määrittämämme uusi strategia on tänä vuonna toteutunut noin sadalla jäsentapahtumalla ja muilla eduilla. Olemme tavanneet tapahtumissamme yli 2000 ihmistä ja koonneet heiltä saamiemme palautteiden perusteella oppia myös ensi vuoden toiminnan pohjaksi.

MARK Helsinki ryhmän perustaminen
MARKissa on toiminut vuosien aikana lukuisa määrä jäsenistä koostuvia ryhmiä. Kun ajat muuttuvat, muuttuvat myös MARK ryhmät sen mukana. Jäsenistöstä on tullut toive monialaisesta ryhmästä Helsinkiin. Tuomme maakunnissa toimivan mallin nyt Helsinkiin ja keräämme ryhmän innokkaita alan toimijoita, joilla on halu olla mukana MARKin matkassa.

Ryhmän toiminta voi olla monenlaista mutta haluamme toiminnan olevan vaivatonta ja hauskaa – ihmisiä yhdistävää olemista. Millainen MARK on tulevaisuudessa? MARK Helsingin ryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan halutessasi myös siihen.

Tule mukaan aamukahville MARKin toimistolle keskiviikkona 30.10.!
Jutellaan porukalla, millaisia kohtaamisia voisimme yhdessä toteuttaa pääkaupunkiseudun jäsenille vuonna 2020. Ilmoittautumiset 25.10. mennessä. Mukaan mahtuu 30 jäsentä.

Keskiviikkona 30.10. klo 9.00-10.30
MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, 4.krs, Helsinki

Kahvitarjoilu ja pientä välipalaa.

Tervetuloa!