Kehitä itsetuntemustasi ja vuorovaikutustaitojasi Joharin ikkuna -valmennuksessa
Mitä muut todella ajattelevat sinusta johtajana, työkaverina, esimiehenä, team leaderinä, myyjänä tai vaikka johtoryhmän jäsenenä? Haluatko ottaa asiasta selvää?

Rakkaus palautteeseen on tie menestykseen
Suurin osa ihmisistä painii päivittäin akselilla, ollako rehellinen vai kohtelias, jolloin suoraa palautetta saattaa saada kärjistetystikin tai ei ollenkaan, useimmiten ei ainakaan ymmärrettävässä muodossa. Mitä ”korkeammalla” organisaatiossa toimit, sitä vähemmän luultavasti saat täysin rehellistä palautetta. Ja palautetta tarvitsemme, mikäli haluamme aidosti kehittyä.

Mikä on Joharin ikkuna?
Joharin ikkuna on menetelmä, jonka avulla voi kehittää itsetuntemusta ja ihmissuhdetaitoja.  Sen avulla voi tiedostaa omia vahvuuksiaan, sokeita pisteitään sekä kehitettäviä alueitaan. Joharin ikkunaa voi käyttää myös johtamisessa, ryhmädynamiikan parantamisessa sekä tiimien viestinnän kehittämisessä.

Valmennuksessa kehitetään itsetuntemusta kolmen vaiheen kautta:

– Ensimmäisessä vaiheessa tehdään itseanalyysi

– Toisessa vaiheessa tehdään yksinkertainen kyselytutkimus niille henkilöille, joiden arvion analysoitava henkilö tarvitsee. Päätä, haluatko oman tiimisi, alaistesi, asiakkaittesi, työkavereidesi, harrastusryhmäsi tai jonkin muun sidosryhmän arvioivan sinua. Muista kysyä arvioijien suostumus ja sitoutuminen aikatauluun etukäteen.

– Kolmannessa vaiheessa kerätyt tiedot kootaan yhteen, ja näin saadaan kattava kuvaus analysoitavasta henkilöstä. Kun kokonaiskuva on selvillä, toteutetaan arvioidulle henkilölle kehityssuunnitelma.

Joharin analyysi toteutetaan mobiilisti ja anonyymisti, jotta se olisi mahdollisimman helppo. Tarvitsemme analyysia varten vain sähköpostiosoitteet niiltä henkilöiltä, jotka ovat lupautuneet antamaan arvioinnin analysoitavasta henkilöstä.

Valmentajana toimii työyhteisövalmentaja Mira Silvonen, Coaching Lab.
”Mira on aito, rehellinen ja helposti lähestyttävä.”
”Johdonmukaisuus, valmennuksen tehtävät ja luento-osuus täydensivät toisiaan erinomaisesti.”
”Paljon käytännön työkaluja, myös sopivasti tilaa keskustelulle. Mira tietää mistä puhuu.”

Aika
Maanantaina 16.12.2019 klo 17.00 – 19.30

Paikka
MARKin toimisto, Fabianinkatu 4B, Helsinki

Osallistumismaksu
* MARKin jäsenille maksuton
* Muille 99 € (sis. alv)

Ilmoittaudu ti 10.12.2019 mennessä
Valmennukseen mahtuu mukaan 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa ilmoittautua myös jonoon, sillä tilanne vaihtelee.

Peruutusmaksu
Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 10.12. mennessä eikä ilmoittautuja saavu paikalle,
peritään peruutusmaksuna 50 €.

Tilaisuuden järjestää MARK Suomen Markkinointiliitto/MARK Kustannus Oy.