Työelämän Coaching-taidot -valmennus

Ratkaisukeskeinen, valmentava ote on tämän päivän työelämässä yhä tärkeämpi taito ja toimintamalli.

Miksi? Koska muutos on arkea ja sitä tulee johtaa taidolla, jotta sinä ja yrityksesi menestyvät. Myös työelämään tulevat nuoret ovat haaste meille useimmille keski-ikäisille johtamisen näkökulmasta.

Useat tutkimukset (mm. Ilmarinen 2017) osoittavat, että nykyajan johtajilta toivotaan ennen kaikkea taitoa valmentaa ja motivoida, sekä kehittyneempiä taitoja johtaa ihmistä.

Tässä valmennuksessa saat coaching-teoriaa pohjaksi, esiopetusta coaching-taitoihin ja teemme coaching-harjoittelua, sekä itsenäisesti että parityöskentelynä. Oivallat, miten tärkeää on osata coaching-taitoja.

Valmennuksesta hyötyvät erityisesti johtajat, esimiesasemassa olevat ja henkilöstöosastolla työskentelevät.

Valmennuksen vetää Mira SilvonenBusiness Coach @Coaching LAB| Coaching-taitojen kouluttaja @LCA Life Coach Academy | LCA Life Coach® | Group & Team Coaching Diploma® | Marketing Specialist

”Mira on aito, rehellinen ja helposti lähestyttävä. Johdonmukaisuus, valmennuksen tehtävät ja luento-osuus täydensivät toisiaan erinomaisesti. Paljon käytännön työkaluja, mutta myös sopivasti tilaa keskustelulle. Mira tietää, mistä puhuu.”

”Mira on luonteva, inspiroiva ja vankan kokemuksen yritysmaailmasta omaava valmentaja. Hän pystyy omaa kokemuspohjaansa hyödyntäen soveltamaan ja avaamaan erittäin hyvin oivaltavia näkökulmia ja ratkaisumalleja eri tilanteisiin.”

Tutustu aiheeseen lisää:
Mitä hyötyä on Coachingista? Kenelle Coaching sopii?
Miksi yritykset ostavat Coaching-palveluita ja mitä hyötyä niistä on?

  • Aika: ma 6.5.2019 klo 17-19.30
  • Paikka: Tampereen pääkirjasto Metso, Pirkankatu 2, Kanerva-sali

Klinikka on tarkoitettu MARKin jäsenille ja se on maksuton. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jäsen, ilmoittaudu tästä

Haluatko mukaan tähän tapahtumaan, liity jäseneksi!