Miten Nokian verkkopuolesta tuli menestystarina ja millaisia opetuksia Nokian verkkoliiketoiminnasta ja sen markkinoinnista on löydettävissä?

Toinen Nokian jalokivi -kirjan kirjoittajista, Juha Partanen, kokosi kahden ja puolen vuoden työprosessin aikana kolmisenkymmentä menestystekijää, joiden ansiosta Nokia Networksin tuotekehitys ja maailmanvalloitus tuottivat huikeita tuloksia ja loivat pohjan nykyiselle Nokialle. Muutamat kirjan keskeiset haastateltavat ovat sittemmin täydentäneet Partasen luetteloa. Juha Partanen kertoo myös Nokiassa aikoinaan vaikuttaneiden johtajien Matti Alahuhdan, Mikko Kososen, Stefan Widomskin ja Kari Aholan henkilökohtaisia kommentteja siitä, mitä menestyksen rakentaminen vaatii.

Aamuteeman esiintyjä Juha Partanen on viestinnän moniottelija, joka toimii nykyään Taloustaito-lehden ja -verkkosivujen autotoimittajana sekä tuottaa asiakaslehtiä, kirjoja ja viestintäpalveluja yrityksensä Mediakasvo JPA Oy:n puitteissa.
Partasen edellisistä teoksista muistelma ”Cyrano ja hullu koira” kertoi kirjoittajan nuoruusvuosista Leevi and the Leavingsin Gösta Sundqvistin kanssa ja ”Kertomus elämää kestävästä eristefirmasta” Ekovilla Oy:n 30-vuotisesta historiasta.

 

Aamukahvitarjoilu. Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Osallistujamäärä on rajattu.

TERVETULOA!