Verkkokauppa-asiointiin tulee muutoksia 13.6., kun EU:n uudet säännökset astuvat voimaan 13. kesäkuuta. Tähän asti laki on taannut kuluttajille oikeuden palauttaa maksutta tuotteita etäkaupassa, mutta nyt automaattinen maksuton palautusoikeus poistuu. Mitä tilalle?

Vaikka laki poistaa automaattiset ilmaiset palautukset, verkkokauppiaat voivat edelleen halutessaan tarjota asiakkaille maksuttomia palautuksia. Mitä kuluttajat tahtovat? Millaisia ohjeita ja vinkkejä Itella antaa?

Suomalaiset ostavat verkosta
Tutkimuspäällikkö Kari Elkelä esittelee uusinta tutkimustietoa verkko-ostajista ja verkko-ostamisessa. Kokonaiskuvaa täydentää vaatteiden ja elintarvikkeiden verkkokauppojen syvällisempi tarkastelu.

Tilaisuudessa Itella esittelee myös uuden ratkaisun, jonka avulla voit muun muassa varmistaa, että lähetys toimitetaan heti oikeaan osoitteeseen, parantaa asiakastietojen laatua ja vähentää riskiä joutua laskutuspetoksen uhriksi. Hyödyt esitellään asiakascasejen avulla.

Tule keskustelemaan tilanteesta. Paikalla ovat Itellan verkkokaupan asiantuntija Kari Nykänen, tutkimuspäällikkö Kari Elkelä ja asiakastietopalvelujen tuotepäällikkö Riitta Sipilä.

 

MARK Aamuteema -tilaisuudet ovat MARK:in jäsenille tarkoitettuja lyhyitä aamuseminaareja markkinoinnin eri aihealueista. Tilaisuudet ovat MARK:in jäsenille maksuttomia mutta edellyttävät ilmoittautumista etukäteen. Aamukahvitarjoilu. Osallistujamäärä on rajattu.