Videoiden hyödyntäminen osana asiakkuusmarkkinointia kasvaa vahvasti. Nopean ja käyttäjälle edullisesti tasahinnoitellun mobiiliverkon ansiosta videoiden katselu ja lataaminen on mahdollista ajasta tai paikasta riippumatta. Videot ovat nyt verkon suosituinta sisältöä ja keskeinen osa yritysten menestyksekästä digitaalista läsnäoloa ja markkinointia.

Jukka Peltonen valottaa miten video jyrää sisältöstrategioissa, brändien YouTube-kanavissa, ohjelmasarjoissa, ohjevideoissa, dokumenteissa, interaktiivisissa kokemuksissa, live-lähetyksissä ja vuorovaikutteisissa toteutuksissa.

Jukka Peltonen on Bob Helsinki -ryhmään kuuluvan Viestintätoimisto Myyn toimitusjohtaja ja perustajapartneri. Hän on työskennellyt markkinointiviestinnän suunnittelutoimistojen ja markkinatutkimusyhtiön strategisena suunnittelijana ja yleisjohdossa: Taucher Y&R, McCann, PHS-TBWA, Taivas, Kuulas Millward Brown.

Tervetuloa!
MARK Asiakkuusmarkkinointiryhmä

Aamulla Suoraa Asiaa eli ASA-aamut ovat maksuttomia aamutilaisuuksia MARK:in jäsenille. Osallistuminen on maksuton mutta se edellyttää ilmoittautumista etukäteen. Aamukahvitarjoilu.

-> ASA-aamuun jäsen voi tuoda mukanaan vierailijaksi yhden kollegan. Vierailijan on ilmoittauduttava myös etukäteen.