Pois siiloista. Ylös, ulos ja toimeksi!
Yhdistetään myynnin ja markkinoinnin organisaatiot – realismia vai unelmaa? Miten virtuaalisia kanavia on käytetty myynnissä ja markkinoinnissa? Kokemuksia globaalista reaalielämästä mm. Nokialta.

MARK Forum on MARK kumppanin järjestämä maksuton aamutilaisuus markkilaisille. Tähän tilaisuuteen jäsen voi tuoda mukanaan myös myynnistä vastaavan kollegan. Tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen.

 

Ara Hopia.jpg

 

Ara Hopia, toimitusjohtaja, partneri

Minulla on 30 vuoden kokemus myynnin, asiakkuuksien kehittämisen ja viestinnän johtotehtävistä. Markkinoinnin johtamisen osalta minulla on kokemus sekä henkilö- että yrityssektorilta. Lisäksi minulla on 10 vuoden kokemus konsulttiyritysten johtamisesta ja konsulttikokemusta erityisesti finanssialan, televiestinnän ja vähittäiskaupan johtamisen, myynnin ja asiakaspalvelun tehostamisesta.

”Ennen oman yrityksen perustamista pohdin usein mihin valmentajia ja konsultteja oikeasti tarvitaan. Valmentamisesta on tullut osin muoti-ilmiö, jonka avulla pyritään ratkaisemaan lähes kaikkia haasteita. Pelkällä innostamisella ja oivalluttamisella ei pitkälle päästä. Uskon itse, että paras lopputulos saadaan, kun yhdistämme kokemuksen siirron ja valmentamisen”.

 Rustholkarhu Kai.jpg

Kai Rustholkarhu, seniorikonsultti

Olen tehnyt myynnin kehittämistä ja valmentamista yli kymmenen vuotta TeliaSoneralla ja Nokialla. Nokialla olin markkinointikampanjoissa mukana osana Retail-tiimiä. Tehtävänäni oli suunnitella tuotemarkkinointi- ja koulutusmateriaaleja Nokian matkapuhelimille. Roolini kautta toimin linkkinä myynnin ja markkinoinnin välillä. Sama rooli toistui kun suunnittelin asiakaskohtaamisen mallia Nokia Multimedian partneri kaupoille kansainvälisesti. Strategian ja myyntitavoitteiden ymmärtäminen oli avain yhteistyöhön ja virtuaalityökaluilla saimme yhteisen viestin perille isolle joukolle reaaliajassa.