Make your MARK

Visio, missio ja arvot

MARK on markkinoinnin ja kaupallisen ajattelun yhteisö, joka on vaikuttanut suomalaiseen markkinointiin jo 90 vuoden ajan. Se antaa toimintaamme ja näkökulmiimme perspektiiviä, jota täydennämme uusimmalla tiedolla ja tämän päivän parhailla käytännöillä.  MARK rohkaisee, tukee ja inspiroi suomalaisia tekemään tulosta ja kasvua paremman markkinoinin avulla valtakunnallisesti. Tärkein tehtävämme on tukea jäsentemme ammatillista kehittymistä uran kaikissa vaiheissa.

Visio
Suomessa markkinoinnin tekijät hyödyntävät työssään ja työpaikoillaan laajasti markkinointiosaamista merkittävänä osana kaupallista menestymistä ja kasvua.

Missio
Rohkaista, inspiroida ja tukea markkinoinnin tekijöitä menestymään kaikissa uran vaiheissa.

Arvot
Avarakatseisuus, Rohkeus, Yksilön arvostus, Yhteistyö

Lupaus
Saat kasvualustan jatkuvalle kehittymisellesi modernissa markkinoinnissa. Yhteisön, jonka kanssa löydät uusia näkökulmia kasvuun ja menestymiseen – Sinulle ja yrityksellesi.

 

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme