Vuosikokoukset

MARKissa pidetään vuosittain kaksi varsinaista kokousta, joissa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kevätkokous

Kevätkokous pidetään huhtikuun loppuun mennessä. Kokouksessa mm. hyväksytään hallituksen kertomus liiton toiminnasta edellisenä vuonna, vahvistetaan edellisen vuoden tilinpäätös, päätetään vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille ja muista toimenpiteistä, joihin vuosikertomus ja tilit ehkä antavat aihetta.

MARK kevätkokous 22.9.2020

Syyskokous

Syyskokous pidetään marraskuun loppuun mennessä. Kokouksessa mm. vahvistetaan jäsenten jäsenmaksut tulevalle vuodelle, vahvistetaan liiton toimintasuunnitelma ja liiton tulo- ja menoarvio tulevalle toimintavuodelle, valitaan tilintarkastaja ja tälle varatilintarkastaja sekä valitaan sääntöjen 10 §:n mukaan hallituksen uudet jäsenet.

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme