Torstai 9.2.2017 klo 8:30–10:30 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Työmarkkinoiden ja työn tekemisen muutos on yritysten ja osaamisen kehittämisen arkipäivää. Perinteinen rekrytoinnin prosessi – toimenkuva, työpaikkailmoitus ja työsopimus – on jo aikaa sitten jäänyt pääosin suorittavien tehtävien käyttöön.

Voittajatiimin rakentamiseen ei riitä huippuosaajien rekrytointi, vaan heidät täytyy saada myös toimimaan motivoituneesti yhdessä, kehittymään yhtiön tahtomaan suuntaan ja pysymään talossa.

Yrityksen kannalta on hyvä hakea talentteja, joiden osaamiselle ja muuntautumiskyvylle on kysyntää myös jatkossa, ei vain yhdessä projektissa tai yhdelle asiakkaalle, rekrytoidaan siis yhtiöön, ei tehtävään.

MARK Aamuteemassa esiintyjänä on Senior Partner, KTM Markku Kaijala, Pro-Source Oy:n toimitusjohtaja. Markun vastuualueina ovat digitaalisen liiketoiminnan, myynnin, markkinoinnin ja johdon suorahaut sekä Urapolun ja Talentin kehittäminen organisaatiossa.

Kaijala on tunnettu kouluttaja ja luennoitsija itsensä kehittämisen, modernin työnhaun ja Headhuntingin rintamalla. DISC®-sertifiointi suoritettu 2013 ja Work of Leaders WOL®-sertifiointi suoritettu 2014.

Markku Kaijalan kirja REKRYTOINTI: Tehtävään vai yhtiöön on julkaistu 12/2016 (Talentum Pro).

Aamukahvitarjoilu.

Muutamia paikkoja vielä jäljellä.
Tilaisuus on maksuton markkilaisille mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Tervetuloa!