Oletko tullut ajatelleeksi, että aikuis- ja täydennyskoulutukset vaikuttavat uraasi ja menestykseesi vuosikymmeniä eteenpäin? Moni keskittyy koulutusta valitessaan nopeisiin hyötyihin: mitä opin ja miten se auttaa minua työssäni nyt. Koulutus kuitenkin kulkee mukanasi loppuelämän: tutkinnot antavat uralle uutta suuntaa ja potkua, auttavat muutostilanteissa ja ovat pysyvä todistus osaamisestasi.

Täältä löydät kahden Markkinointi-instituutissa opiskelleen kokemuksia siitä, mitä hyötyä heille on urallaan ollut aikuisopiskelusta. 

Tutustu Markkinointi-instituutin laajaan koulutusvalikoimaan http://www.markinst.fi/

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ERIKOISAMMATTITUTKINTO
Johdatko tai suunnitteletko markkinointiviestintää? Etsitkö selvyyttä sirpaloituneen markkinointiviestintäkokonaisuuden hallintaan sekä toimivia keinoja erottautua kilpailijoista? Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan sekä opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin.
Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto (18 kk) alk. 12.2.2015


JOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO
Haluatko kasvaa entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. JET sekä vahvistaa nykyisiä johtamiskäytäntöjä että synnyttää muutosta organisaation johtamiskulttuurissa.
Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET (18 kk) alkaen 15.2.2015

 

Lisää koulutuksia löydät kotisivuiltammewww.markinst.fi

Tutustu myös Markkinointi-instituutin ja Mark:in kumppanuussivuihin.