MARK:in Tammikuun Täräys tilaisuus on avannut ”MARK kauden” jo useamman vuoden ajan ja niinpä nytkin reilu 200 markkilaista kokoontui Tennispalatsissa Helsingissä. Tammikuisen työpäivän päätteeksi verkotuttiin, rupateltiin ja nähtiin Kultajyvä-kilpailun parhaimmisto. Illan päätteeksi katsottiin kotimainen uutuusleffa ”Ei kiitos” mutta sitä ennen kuultiin tuottajan Rimbo Salomaan ja kirjailija Anna-Leena Härkösen mietteitä leffan tekemisestä.

Ansiomerkit Sadulle ja Annelle

MARK:in hallituksen puheenjohtajana viimeiset kolme vuotta ollut Satu Yrjänen päätti neljän vuoden hallituspestinsä vuoden vaihteessa. Satu palkittiin hallitus- ja puheenjohtajakausien työskentelystään MARK:in kultaisella ansiomerkillä.

Satu kehotti kuulijoita hyödyntämään MARK jäsenyyttään, osallistumaan ja verkottumaan erilaisissa jäsentilaisuuksissa. Laajat kontaktit ovat arvokkaita arjen työskentelyssä.

 

Anne Kranck on MARK Viestintäryhmän puheenjohtaja. Hänelle luovutettiin MARK:in hopeinen ansiomerkki vuosien mittaan tehdystä työstään erityisesti Viestintäryhmässä. Anne on rehellinen puurtaja, ihminen jollaisia tarvitaan ryhmien eteenpäin viemiseksi, todettiin perusteluissa.

 

Vuoden Markkilainen 2014

 

Roope Ruotsalainen on panostanut aktiivisesti energiaansa MARK Mediaryhmän toimintaan. Seurauksena mm. Media Mäessä -tapahtuman nousukiito uuteen uljaaseen kukoistukseensa. Roope on myös auttanut MARK:in toimistoa luomaan korkeatasoisia sisältöjä eri tapahtumiin. Lisäksi hän on omilla esiintymisillään edustanut kovan tason markkinointiosaamista ja kannustanut uusien asioiden omaksumiseen.
Roope ei ole kovassakaan kiireessä ja työpaineessa heittänyt MARK-hanskoja naulaan, vaan on vienyt asiat upeasti maaliin. Raudanlujan ammattilaisen lisäksi Roope on mukava mies!