MARK Digiryhmä järjestää ”Digiaamun” keskiviikkona 10.9. klo 8.00-10.30
Lasipalatsissa Helsingissä

Kaupanalan ja kuluttajakäyttäytymisen muutos on johtanut Stockmannin tavaratalomyynnin jyrkkään laskukierteeseen. Liikkeenjohdon konsultti ja yritysvalmentaja Mika D. Rubanovitsch huolestui asiasta ja perusti kesällä Facebook-keskusteluryhmän Pelastetaan Stocka. Ryhmä kävi kolmen viikon aikana aktiivista keskustelua. Mukana oli yli 3500 liike-elämän ja median ammattilaista. Rubanovitsch kertoo myönteisen digitaalisen nurkanvaltauksen taustoista, miten keskustelua moderoitiin, mitä saatiin aikaan ja missä mennään tällä hetkellä.

Stockmannin pelastusoperaatioin lisäksi Rubanovitsch tunnetaan yritysvalmentajana ja bisneskirjailijana. Hänen uunituore kirjansa, ”Valmenna onnistumaan. NYT”, on kirjoitettu yhdessä psykiatri Ben Furmanin kanssa. Rubanovitsch avasi alkusyksystä myös nimellään kulkevan Suomen ensimmäisen online-myyntikoulun verkossa, jossa itseopiskelu on kaikille mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta.

Tilaisuuden yhteydessä osallistujilla on mahdollisuus ostaa uutuuskirja ”Valmenna onnistumaan. NYT” erikoishintaan.

Mika D. Rubanovitsch on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja konsultoinut suomalaisia yrityksiä myynnin tehostamisessa. Ruba tunnetaan innostavana ja ratkaisukeskeisenä puhujana ja valmentajana. Hän on kirjoittanut viisi myynnin menestyskirjaa. Lisätietoja: www.johtajatiimi.com ja www.rubanmyyntikoulu.fi

 

* Tilaisuus on maksuton MARK:in jäsenille ja paikkoja on tarjolla 50.
* Aamukahvitarjoilu. 
                                                                                                          
* Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Tervetuloa!
MARK Digiryhmä