Pro-Source etsii Datschalle oma-aloitteista ja tehokasta markkinointikoordinaattoria

Datscha on Pohjoismaiden eniten käytetty kaupallisten kiinteistömarkkinoiden tietopalvelu- ja analysointityökalu ja sitä käytetään yli 700 yrityksessä. Olemme markkinajohtaja ja palvelumme mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan analysoida kiinteistöliiketoimintaa ja seurata kiinteistömarkkinoita. Datscha on toiminut Ruotsissa jo lähes 20 vuotta, Suomessa palvelu lanseerattiin vuonna 2010 ja Lontooseen avasimme toimiston 2016.

Datscha on osa ruotsalaista Stronghold Invest Ab –konsernia, johon kuuluvat myös Newsec ja Niam. Stronghold-konsernilla on erittäin vahva jalansija pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla. 

Markkinointikoordinaattorin roolissa pääset toteuttamaan ja viemään eteenpäin Datschan markkinointia hyvin kokonaisvaltaisesti. Toimit roolissasi itsenäisesti ja vastaat Suomessa tapahtuvista markkinointitoimenpiteistä, soveltaen Datschan kansainvälistä markkinointisuunnitelmaa Suomen markkinoille. Ymmärrät markkinoinnin tärkeyden liiketoiminnan ja brändin rakentamisessa ja kaikki tekemisesi tähtää tulokselliseen toimintaan.

Työnkuva:
– Markkinointitoimenpiteistä vastaaminen annetun suunnitelman ja budjetin mukaan
– Verkkosivujen ja blogin ylläpito, sekä sisällön tuottaminen. Lehdistötiedotteet ja uutiset.
– Olet mukana tuottamassa sisältöä jota voidaan käyttää digitaalisesti, kuten Datscha Talks –videot ja seminaarit sekä “Stats of the week” –tilastot.
– Markkinointimateriaaliin liittyvän sisällön tuottaminen ruotsin- tai englanninkielisen materiaalin pohjalta suomeksi
– Digitaalinen markkinointi, kuten bannereiden tekeminen tai muokkaaminen, ostetun mainonnan sekä analytiikan seuraaminen ja SoMe.
– Markkinointiautomaation kehittäminen
– Asiakastapahtumien suunnittelu ja toteutus
– Avustaminen myyntiin liittyvissä toimenpiteissä ja osallistumista myös asiakaskäynneille

Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, mutta joka haluaa kehittää osaamistaan siinä ja viedä asioita eteenpäin innostuneesti sekä oma-aloitteisesti. Tehtävä edellyttää hyviä organisointikykyjä sekä taitoa hahmottaa kokonaisuuksia ja tunnistaa asiakkaiden tarpeita B2B-markkinoinnissa. Positio on uusi ja vakituinen. Työ sisältää jonkin verran matkustamista alan tapahtumiin ja pääkonttorille Tukholmaan. 

Tehtävää tulee hakea 14.12. mennessä.

Lisätietoja Pro-Sourcen sivuilta