Tänä vuonna Eurobestin isäntämaana toimii ensimmäistä kertaa Helsinki. Eurobest tulee Helsinkiin 1.-3.12. ja se tarjoaa yleisölle ennätysmäärän mahdollisuuksia oman ohjelman räätälöintiin. Ohjelmassa on ensimmäistä kertaa mukana myös Helsingin inspiroima Discovery stage -ohjelmakonsepti, jonka sisältö keskittyy innovaatioihin, teknologiaan ja startup-yrityksiin.

Festivaaliohjelman suunnittelussa on panostettu erityisesti oman ohjelman räätälöintimahdollisuuksiin, vuorovaikutukseen ja luovan työn tekemiseen. Huippunimien vetämien pääseminaarien lisäksi jokaisena festivaalipäivänä järjestetään pienempiä sessioita, joista kukin osallistuja voi koota omannäköisensä ohjelman.

 

Parhaat työt, kirkkaimmat ideat, suurimmat näkemykset sekä mantereen laajin kattaus luovuuden ammattilaisia. Tule kokemaan Eurobest – maailman suurin eurooppalainen luovuuden festivaali, joka huipentuu palkintojenjakogaalaan, jossa palkitaan Euroopan parhaita markkinoinnin ja mainonnan töitä.

Osta pääsylippusi tai ilmoita työsi Eurobestiin osoitteessa eurobest.com

Eurobest on perustettu vuonna 1988. Se on Euroopan suurin vuosittainen markkinointifestivaali, joka kokoaa luovan alan huiput yhteen. Vuodesta 2008 Mainoskilpailu on ollut osa kahden ja puolen päivän mittaista seminaaria, jonka ohjelma sisältää tuoreita mainosalan aiheita. Mainoskilpailussa on 16 eri kilpailusarjaa.

Eurobest-festivaalin järjestää Lions Festivals, joka on myös Cannes Lionsin takana. Kärkimedia on Suomen virallinen Cannes Lions & Eurobest -edustaja.