Iskevämpää otetta teksteihin! Yhdistä luovuus, kirjoittaminen ja markkinoinnin osaaminen copywriterin ammattitaidoksi.

Markkinointi-instituutin Tekstisuunnittelijan tutkinto pätevöittää sinut copywriterin tehtävään eli copywriting-ammattilaiseksi. Tekstisuunnittelijan tutkinto soveltuu
• uraansa aloittavalle tai kokeneemmälle copywriterille
• copywriterin työstä haaveileville
• oman työn ohessa markkinointiviestinnän tekstejä suunnitteleville ja copywritingista kiinnostuneille.

Tekstisuunnittelijan tutkinto ja koulutuksessa valmistamasi portfolio avaavat sinulle monia ovia tekstisuunnittelijan ja copywriterin työhön.

Koulutus alkaa 9.1.2015 ja on kestoltaan 8 kk. Kiinnostuitko? Kysy lisää
Mervi Karvo, p. 0400 878 099
mervi.karvo@markinst.fi tai ilmoittaudu mukaan tästä >>>

MARKKINOINNIN JOHTAMISEN TUTKINTO, MJD
Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, vahvistaa strategista asiakkuus- ja markkinointiosaamistasi sekä kykyäsi johtaa yrityksen markkinointitoimintoja. Markkinointi-instituutin MJD-tutkinto on markkinoinnin alalla tunnettu ja arvostettu koulutus, josta on valmistunut jo 1500 markkinoinnin ammattilaista. Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD >>

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ERIKOISAMMATTITUTKINTO
Johdatko tai suunnitteletko markkinointiviestintää? Etsitkö selvyyttä sirpaloituneen markkinointiviestintäkokonaisuuden hallintaan sekä toimivia keinoja erottautua kilpailijoista? Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan sekä opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin.
Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto (18 kk) alk. 12.2.2015>> 

JOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO
Haluatko kasvaa entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. JET sekä vahvistaa nykyisiä johtamiskäytäntöjä että synnyttää muutosta organisaation johtamiskulttuurissa.
Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET (18 kk) alkaen 15.2.2015

 

Lisää koulutuksia löydät kotisivuiltamme www.markinst.fi

Tutustu myös Markkinointi-instituutin ja Mark:in kumppanuussivuihin.