Hei MARK:in jäsen, hyödynnä jäsensivujen aineistoja!

Tapasin viikonloppuna energisiä MARK-aktiiveja, jotka vaikuttavat tyytyväiseltä jäsenyyteensä. Hämmästyin, kun kävi ilmi, että he eivät ole tutustuneet www.mark.fi –sivuston jäsensivut-osioon. Minäpä siinä heti pitämään lyhyttä intensiivi-opastusta vähän tähän malliin:

Jäsensivuille pääset etusivumme oikeasta ylälaidasta klikkaamalla kohtaa ”Jäsensivut”.
– Käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi (löytyy mm. jäsenlaskustasi) ja
– salasana on oma postinumerosi ellet ole vaihtanut sitä. Mikäli tulee ongelmia, voit sivujemme kautta hakea uuden salasanan.

Sivuilta löydät huiman määrän esitysaineistoja MARK:in tilaisuuksista sekä myös yhteenvetoja niistä. Jäsensivut-osiossa on myös markkinoinnin ammattilaisen työkalupakki, josta löydät toivottavasti sinun omaa työtäsi helpottavia välineitä, suunnitelma- ja aikataulupohjia, strategiarunkoja yms.

Siellä on myös jäsenrekisteri, jossa on tiedot niiltä jäseniltä, jotka ovat antaneet ne julkisiksi. Voit myös itse muokata omia jäsentietojasi, ja vähintäänkin LinkedIn-profiilisi kannattaisi näyttää julkisesti, jos haluat olla helpommin löydettävissä. Jokainen tietty päättää näistä asioista itse.

Sinun kannattaa tutustua jäsensivut-osioon. Jos haluat jakaa jotain markkinoinnin ammattilaiselle hyödyllistä omaa aineistoasi, emme ole siitä pahoillamme. Sivut eivät ole valmiit – ehkä koskaan. Kehityksen kello käy koko ajan.

Terveisin,

Lauri Sipilä
toimitusjohtaja