MARK on sinua varten. Sen tehtävä on edistää sinun pärjäämistäsi tarjoamalla ajatuksia, kokemuksia, kohtaamisia ja inspiraatiota polttoaineeksi parempaan työn tekemiseen.

Seth Godin korostaa, kuinka tärkeätä on kohdata ihmisiä ja olla heidän kanssaan vuorovaikutuksessa niin, että heillä on paremmat edellytykset saavuttaa haluamansa asiat. Me toivomme, että voimme tarjota sinulle kohtaamisia, jotka antavat sinulle uusia ahaa-elämyksiä ja vimmaa nostaa rimaa.

Tänä vuonna MARK nostaa myös rimaa. Haluamme tehdä kaiken paremmin. Toivottavasti pystymme näin myös auttamaan sinua ylittämään itse nostamasi riman. Ja tämän ei tarvitse olla itkua ja hammasten kiristelyä. Paremman ja tehokkaamman työskentelyn tulee olla hauskempaa.

Positiivisuuden voima saattaa olla käänteentekevä kilpailuvaltti aikana, jolloin olisi helppo vain synkistellä.Toisen innostuksesta innostuminen synnyttäisi meissä halun tehdä upeita asioita toisten kanssa, sanoo filosofi Esa Saarinen. Positiivisen energian levittäminen ei maksa mitään. Sen ei tarvitse olla haihattelua, vaan tosiasioihin pohjautuvaa aikaansaamisen tahtoa ja uskoa siihen, että mahdottoman voi muuttaa mahdolliseksi.

Hyvää alkanutta uutta mahdollisuuksien vuotta. Muistetaan kaikki nyt kannustaa kavereita yrittämään uusia asioita. Hulluimmastakin ideasta voi löytyä se toteuttamiskelpoinen muoto. Se löytyy varmasti, kun unohdamme kyynisyyden ja käännämme iloisen vaihteen päälle.