Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom on suomalaisen ICT-alan edunvalvoja ja yhteistyöjärjestö. Tieto- ja viestintäala tarvitsee jatkuvasti innovaatioita uusien menestystarinoiden luomiseksi ja parhaat ratkaisut kehitetään avoimella yhteistyöllä.

ICT2014 Innovaatioturnaus on avoin innovaatiokilpailu kaikille ICT-teknologian käyttäjille ja kehittäjille. ICT2014 Innovaatioturnauksella FiCom haluaa tarjota hauskan, jännittävän ja uudenlaisen mahdollisuuden kehittää jotain aivan uutta. Jotain, jolla suomalainen ICT-ala menestyy, hämmästyttää ja luo ilmiöitä myös tulevaisuudessa. Turnauksen suojelijana toimii opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru.

Kilpailijoilla on mahdollisuus osallistua innovaatioturnauksen ennakkopeliin 15.9.2014 asti. Lisäksi syyskuussa jaetaan yksi kuukausittainen yllätyspalkinto. Ennakkopeliä pelataan erillisellä Innopinion-alustalla. Kun ilmoittaudut turnaussivustolla haasteeseen, ennakkopelikutsu saapuu sinulle jonkin ajan kuluttua sähköpostilla.
Lisätiedot: http://www.ict-innovaatioturnaus.fi/

DIGITA HAASTE: UUSI TV-PALVELUKONSEPTI KOTIMAISELLE SISÄLLÖLLE

Kilpailussa yhtenä kumppanina on Digita Oy. Digitan haasteena on kehittää uudenlainen TV-palvelukonsepti, jossa ohjelmasisällöt valikoituvat uudella tapaa televisioon ja niiden ympärille saadaan luotua jatkuvaa pöhinää. Palvelukonseptin avulla sisältöjen tunnettavuus ja fanien määrä nousee uudelle tasolle. Uusi TV-palvelukonsepti voi saattaa yhteen niin ohjelmakonsepti-ideat, tuotantofirmat, videosisällöt, sisällönomistajat, mediayhtiöt, sponsorit, rahoittajat, kansalaiset ja muut mahdolliset toimijat. Digitan ainutlaatuinen yhteys välittää sisällöt maan joka kolkkaan.

Lue lisää Digita haasteesta