Kultajyvä-kilpailulla on pitkät perinteet
Ensimmäinen kisa on järjestetty jo vuonna 1966 ja sen ovat aloittaneet silloiset mainonnan luovat suunnittelijat. Nyt on vuorossa peräti 50. kilpailu. Kisa on elänyt ajassa mutta sen pääviesti on pysynyt samana:

Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin ja palkita parhaita suomalaisia ilmoituksia ja julisteita. Viime vuosina kilpai-lun teemaksi on tullut yksinkertaisesti
”kiteytä ja voita”.

”MARK haluaa korostaa markkinoinnin merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Markkinointi-viestinnällä on tässä iso rooli ja tehtävä. Kultajyvä-kilpailun tavoitteena on nostaa kansallisen suunnittelun tasoa ja palkita isoja ideoita, jotka ovat kunniaksi niin työn tekijöille kuin teettäjille”, tiivistää MARK:in toimitusjohtaja Lauri Sipilä kilpailun lähtökohtia ja tavoitteita.

Kulta- ja hopeajyvät palkitsee tuomaristo
Jyvät akanoista erottelee vuosittain vaihtuva tuomaristo, joka koostuu mainos-, media- ja markkinointialan ammattilaisista. Tämän syksyn tuomaristossa ovat
• brändi- ja markkinointijohtaja Hanna Hiekkamies
• senior creative Ossi Honkanen
• markkinointipäällikkö Satu Laakso
• copywriter Jussi Turhala
• toimitusjohtaja Lauri Sipilä, tuomariston puheenjohtaja.

Rautajyvä yleisön suosikille
Kilpailussa jaetaan myös Rautajyvä, jonka valitsee Kärkimedia-lehtien yleisöpaneeli ympäri Suomen.

Uudistettu Kultajyvä-sivusto
www.kultajyva.fi  sivusto on avattu uudistuneena pari viikkoa sitten. Sivuilta löytyy lisätietoja kilpailusta sekä loistavia kilpailutöitä, joita on palkittu kilpailussa aina vuodesta 2000 lähtien.

Tervetuloa kisaan!
Kilpailussa on viisi sarjaa. Jyvistä kisaavat printit ja julisteet, molemmat sekä kaupallisessa että yhteiskunnallisessa sarjassa. Lisäksi nuorille tekijöille on oma Junnujyvä-sarja.

Jos niputit kaupallisen tai yhteiskunnallisen sanottavasi upealla tavalla painettuun tai digitaaliseen muotoon, tämä kisa on sinua varten. Rautainen luova ajattelu ja timantti toteutus voivat yhdessä tuottaa Kultajyvän.

Kilpailun sähköinen ilmoittautuminen on avautunut www.kultajyva.fi osoitteessa ja kilpailutyöt tulee ilmoittaa kisaan viimeistään perjantaina 11.11.2016!