Muutoksen ammattilaiset

Työelämän kipakalla vauhdilla muuttuvat olosuhteet haastavat työn tekemisen tavan. Markkinointi-instituutti raivaa Muutoksen ammattilaiset -sivuston kirjoituksissa työelämän ilmiöitä, tutkii tulevaisuuden karttaa ja herättää keskustelua tuloksellisesta työyhteisöstä.

Muutoksen ammattilaiset – blogiin tästä >>

 

Tutustu Markkinointi-instituutin laajaan koulutusvalikoimaan http://www.markinst.fi/

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto Johdatko tai suunnitteletko markkinointiviestintää? Etsitkö selvyyttä sirpaloituneen markkinointiviestintäkokonaisuuden hallintaan sekä toimivia keinoja erottautua kilpailijoista? Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan sekä opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin.
Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto (18 kk) alk. 12.2.2015

Johtamisen erikoisammattitutkintoHaluatko kasvaa entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. JET sekä vahvistaa nykyisiä johtamiskäytäntöjä että synnyttää muutosta organisaation johtamiskulttuurissa.
Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET (18 kk) alkaen 15.2.2015

 

Lisää koulutuksia löydät kotisivuiltamme www.markinst.fi

Tutustu myös Markkinointi-instituutin ja MARK:in kumppanuussivuihin.