Verkkovaikuttamisen valmennuksessa sparraamme sinut vaikuttamaan, oppimaan ja toimimaan luontevasti ammatillisesti tärkeissä verkostoissa digityökaluja hyödyntäen.

Verkkovaikuttamisen valmennuksen näkökulmia
• Tunnistat ja kirkastat oman asiantuntijaroolisi vahvuudet
• Opit hoitamaan verkostoasi tavoitteellisesti digimaailman keinoin
• Saat henkilökohtaista digi-coachin ohjausta oman verkkonäkyvyytesi rakentamiseksi
• Menestyt roolissasi hyödyntämällä uutta teknologiaa

Valmennuksen jälkeen omat digitaitosi ovat nykyvaatimusten tasolla ja edistät työnantajasi näkyvyyttä toimimalla verkossa tavoitteellisesti ja ammattimaisesti. Valmennus sopii kaikille asiantuntija-, esimies- ja johtotehtävissä toimiville, jotka haluavat rakentaa itselle ammatillisesti hyödyllisen ja antoisan verkoston.
Lue lisää! >>

 

Tutustu Markkinointi-instituutin laajaan koulutusvalikoimaan http://www.markinst.fi/

MARKKINOINTIVIESTINNÄN ERIKOISAMMATTITUTKINTO
Johdatko tai suunnitteletko markkinointiviestintää? Etsitkö selvyyttä sirpaloituneen markkinointiviestintäkokonaisuuden hallintaan sekä toimivia keinoja erottautua kilpailijoista? Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan sekä opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin.
Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto (18 kk) alk. 12.2.2015

JOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO
Haluatko kasvaa entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. JET sekä vahvistaa nykyisiä johtamiskäytäntöjä että synnyttää muutosta organisaation johtamiskulttuurissa.
Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET (18 kk) alkaen 15.2.2015

Lisää koulutuksia löydät kotisivuiltamme www.markinst.fi

Tutustu myös Markkinointi-instituutin ja Mark:in kumppanuussivuihin.