Kun itse kasvaa niin usein siinä ympärillä olevatkin pääsevät mukaan nosteeseen ja nousuun. Tällainen tunne minulla on ollut viimeiset viikot. Kymmeniä puhelinsparreja, kymmeniä tapaamisia, reissuja maakuntiin. Olen ollut niin voimaantunut näistä kohtaamisista, että lapsetkin kutsuvat minua kotona markkinointipapiksi. Taitaa palo näkyä silmistä vielä kotiin tullessakin.

Olemme yhdessä toimistolla todenneet tässä valtavassa muutoksen kierteessä, että kyllä, on tärkeää ajoittain myös pysähtyä. Miten tärkeää on, että kaikki pysyvät vauhdissa mukana. Ja se aihe, josta aina kentälläkin paasaan: Perusasiat kuntoon ensin. Sitä on kuulkaa sydän vereslihalla tehty. Vaatinut tällaiselta isojen linjojen propellihatulta kärsivällisyyttä enemmän kuin lasten kasvattaminen. Onneksi on ollut Pirjo ja huiman hienoja kumppaneita tässä apuna ja tukena.

Kun tätä uutta kasvua on suunniteltu, olen saanut ilon kuulla upeita tarinoita menestymisen takana. Eri kokoisia yrityksiä, henkilöiden ammatillista kasvua, kasvua yhteistyöllä. Näistä haluan ammentaa teille jäsenillekin uudessa MARKissa. Moni tekeminen kaipaa tulkkausta ja ravistelua onnistuakseen. Yhteistyötä ja toisten kuuntelemista ja ymmärtämistä lähteäkseen liikkeelle. Uskon vahvasti, että uusia oivalluksia on luvassa kaikille teille, oli kasvun kohteena yritys tai ihminen itse.

Viime hetken neuvotteluja käydään vielä, jotta saamme paketoitua teille jäsenille kattavasti palvelevan paketin ensi vuodelle. Vielä ehdit myös vaikuttaa tuleviin suunnitelmiin. Laita viestiä tai soittele niin sparrataan toiveista!

Ei muuta kun kädet multaan – Iloa syksyyn istutuksiin!

Sanna Laakkio, toiminnanjohtaja, MARK