Kasvutarinansa tällä kertaa jakaa Kämp Collection Hotels Oy:n liiketoimintajohtaja Krista Syväkari.

Miten sinä olet kehittänyt itseäsi ja ravinnut omaa kasvuasi uran eri vaiheissa?
– Inspiroidun kuulemalla muiden tarinoita ja esityksiä. Saan niistä energiaa, suuntaa ja rohkeutta kokeilla. Samaa kasvuhinkua saavat aikaan erinomaiset kirjat. Luen paljon.

Oppi, joka on säilynyt kirkkaana mielessäsi koko uran ajan?
– Opin nuorena arvoilla johtamisen ihanuuden ja vahvuuden. Arvoilla johtaminen oppina kulkee mukana työelämässäni eri tehtävissä ja yrityksissä.

Mikä sinua on kannustanut kasvuun?
– Olen oppinut, että aina kun yritän, onnistun tai opin uutta. Näin ajatellen voin vaikuttaa omaan asenteeseen, uteliaisuuteen ja rohkeuteen kurkottaa uuteen tai omalle epämukavuusalueelle. Näin sallin epäonnistumisen oppiakseni uutta ja kannustan itsenäni näkemään enemmän ratkaisuja kuin esteitä.

Mikä on sinulle mieluisin tapa oppia?
– Opin ehdottomasti mieluiten mallista, toista seuraamalla tai itse kokeillen ja omasta oivallutuksesta oppien. Lisäbonuksen oppimiskokemukseen saan, jos uuden oppiminen voidaan tehdä muiden ihmisten kanssa.

Paras ammatillinen koulutus, kurssi tai tapahtuma viime aikoina?
– Viime aikoina tapahtumista kärkeen ovat nousseet Nordic Business Forum sekä kaksi kertaa Gastro messujen yhteydessä järjestetty UpDateForum

Blogi, uutiskirje, henkilö tai yritys, jota seuraat aktiivisesti?
– LinkedIn surffailu säännöllisen epäsäännöllisesti tuo eteeni raikkaita uusia artikkeleja ja ajankohtaisia tarinoita.

Krista Syväkari kertoo Helsingin Kasvuaamussa 10.5. asiakaskokemuksen systemaattisesta kehittämisestä henkilöstöä osallistaen.

Menestyksen takana ovat aina kasvuhaluiset ihmiset ja erilaiset ammatilliset menestysreseptit. Olemme pyytäneet asiantuntijoitamme kertomaan omat kasvutarinansa meille. Jaamme nämä markkinoinnin uratarinat haastattelusarjassa inspiraatioksi jäsenillemme.