MARK:issa on valittu Vuoden Markkilainen vuodesta 2008 lähtien. Tunnustuksen saajat ovat MARK-aktiiveja, jotka ovat omalla panoksellaan edistäneet yhdistyksen toimintaa ja olleet aktiivisesti mukana toiminnassa.

VUODEN MARKKILAINEN 2015 EHDOKKAAT OVAT:

SUVI-TUULIA LEPPÄKORPI
Suvi-Tuulia Leppäkorpi on vahvasti markkinointihenkinen asianajaja, ja ollut mukana MARK:issa jo vuodesta 2009. Suvi-Tuulia toimii MARK Juristipiirin johtokunnassa.

ANSSI LINTALA
Anssin panos on näkynyt MARKin eri ryhmien johtokunnissa ja tapahtumissa koko 2000-luvun.
Anssi suunnittelee monikanavaisia konsepteja ja mainontaa omassa yrityksessään T:anssissa. 

MINTTU MURTOMÄKI
Minttu Murtomäki on intohimoisesti alaan suhtautuva ja energinen asiakkuusjohtaja Mainostoimisto MBE:stä. Minttu tuli mukaan MARKiin jo vuonna 2003 ja MARK Lahden puheenjohtajana hän on ollut vuodesta 2009.
 
SAMI SÄRKELÄ
Sami Särkelä on toiminut MARK Mediaryhmän puheenjohtajana kolme vuotta. Päivisin Sami työskentelee MTV:llä ja hänen toimenkuvaansa kuuluu myynnin johtaminen sekä tehokkaiden kaupallisten ratkaisujen kehittäminen mainostaja-asiakkaiden iloksi.

 

TUTUSTU EHDOKKAISIIN JA ANNA ÄÄNESI 19.12.2014 MENNESSÄ!

Vuoden Markkilainen -tunnustus luovutetaan jo perinteeksi tulleen tavan mukaan Tammikuun Täräys -jäsentilaisuudessa – siis 22.1.2015 Tennispalatsissa Helsingissä. Tule Sinäkin mukaan!