MARK Tehoaamu torstaina 26.2.2015 klo 8:30–11:00 MARK toimisto, Fabianinkatu 4 B, Helsinki

Hakukoneoptimointi on yritykselle vahva keino tehostaa omia verkkosivuja sekä saavuttaa kustannustehokkuutta tulevaisuudessa. Esityksessä avataan myös suunnitelmallisuuden merkitystä eri osa-alueilta, kuten verkkosivujen tehostamisen ja uudistamisen osalta. Lisäksi esityksessä paljastetaan verkkosivujen yleisimpiä heikkoja lenkkejä.

Verkkosivut eivät ole enää vain yrityksen näyteikkuna, vaan aktiivinen ostospaikka.

Kuinka teidän yrityksessä ollaan valmiina ottamaan potentiaalinen ostaja digitaalisesti vastaan ja palvelemaan verkossa myös mobiilisti? Eetu Karppanen ja Rami Meling näyttävät, miten optimoinnilla tehdään tuloksellisempaa liiketoimintaa.

Eetu Karppanen toimii toisena perustajana sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana markkinointitoimisto Suuntauksessa. Eetun työvälineet onnistuneisiin asiakasprojekteihin ovat verkkostrategiat, hakukoneoptimointi ja digitaalinen markkinointi. Lisäksi hän toimii verkkokauppiaana aurinko- ja rusketustuotteisiin erikoistuneessa Tanstore.fi -verkkokaupassa.

 

Rami Meling on Into-Digitalin toimitusjohtaja ja MARKin hallituksen jäsen. Rami on toiminut koko työuransa digitaalisten palvelujen parissa mm. Soneralla, Fonectalla ja DMP:llä. Digitaalinen markkinointi ja viestintä on oleellinen osa nykyaikaista liiketoimintaa toimialasta riippumatta. Rami kertoo mielellään käytännön esimerkein, millaisia tuloksia yksinkertaisillakin toimenpiteillä voi saada aikaan. 

Osallistumismaksu:
MARKin henkilöjäsenet 49 €
Muut osallistujat 120 €
Maksuun lisätään alv 24 %. Osallistujamäärä on rajattu.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Tilaisuuden järjestäjä on MARK Kustannus Oy/MARK Suomen Markkinointiliitto.