Ammatillisen osaamisen ja teknologian tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämisen lisäksi en voi liiaksi alleviivata VERKOTTUMISEN merkitystä, tapahtui se sitten virtuaalisesti tai reaalitodellisuudessa. Näiden yhdistelmä on kaikkein paras ja vaikuttavin resepti. Uusien ideoiden ja mahdollisuuksien etsinnässä kello tikittää yhä tiiviimmin. Valmista vastausta huomisen kysymyksiin ei ole. Ne on itse muokattava. Yksin se on aika vaikeata. Vertaisryhmissä sparraaminen auttaa, ja lisäksi se tuottaa iloa ja energiaa.

Jos sinulla on ystäviä ja tuttuja, joiden kannattaisi mielestäsi olla mukana MARK:in toiminnassa, vinkkaa heille tästä mahdollisuudesta. Sehän on ystävänteko. Koko vuosipaketin hinta on 145 euroa per henkilö. Tämä pitää sisällään vuoden ohjelman, aineistot, sisällöt sekä jäsensivuiltamme saatavien työkalujen lisäksi Markkinointi & Mainonta –lehden joko paperiversiona tai digitaalisesti. Ja ennen kaikkea mahdollisuuden olla aktiivisessa vuorovaikutuksessa muiden alan osaajien kanssa.

 Verkottumalla aktiivisesti antaudut serendipiteetille eli onnekkaalle sattumalle. Saatat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikeassa seurassa. Voisiko ystäväsi kokeilla tätä MARK:issa?