Lisää etuja jäsenille: Kaupan päälle 2 000 euron Selviytymisturva

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva on lanseerannut joulukuun alussa lisäedun järjestöjäsenille. Kaikkiin 1.12.2015 alkaen otettuihin Primus- henki- ja tapaturmavakuutuksiin myönnetään veloitukseton 2000 euron Selviytymisturva.

Selviytymisturva on vain järjestöjäsenille ja heidän perheenjäsenilleen myönnettävän Primus- henki- ja tapaturmavakuutuksen ilmainen lisäetu.

Jos pahin sattuu, 2 000 euron Selviytymisturva maksetaan vakuutetun kuolinpesälle tai edunsaajalle. Sen tarkoituksena on antaa turvaa välittömiin kuolemaan liittyviin kuluihin, kuten hautaus- ja perunkirjoituskuluihin.

Erityisesti lapsiperheissä tai talouksissa, joissa elintaso on riippuvainen jommankumman tai molempien aikuisten tuloista, on tärkeää selvittää, mikä olisi oikea henkivakuutusturvan taso.

– Selviytymisturva riittää pieniin muutoksen aiheuttamiin kuluihin. Henkivakuutus on syytä mitoittaa niin, että talous selviäisi ainakin vuoden ilman suurempia taloudellisia järjestelyitä, mikäli kuolemantapaus osuisi oman perheen kohdalle, toteaa Keskinäisen Vakuutusyhtiön Kalevan markkinointijohtaja Minna Mikkanen.

Kaleva myöntää järjestöjäsenille ja heidän perheenjäsenilleen tutkitusti Suomen edullisimman* henkivakuutuksen. Järjestöjäsenen edut paranevat yhä, kun sekä henki- että tapaturmavakuutusten kattavuutta parannetaan veloituksettomalla Selviytymisturvalla. Nyt kannattaa tarkistaa, onko oma ja puolison henki- ja tapaturmavakuutus ajan tasalla, kannustaa Mikkanen.

Lue lisää henkivakuutuskuntoon.fi ja hyödynnä jäsenetusi täysimääräisesti.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn tekemä vertailu, 2013.

Kalevan asiamiehenä toimii If Vahinkovakuutus Oy.