Parhaimmillaan avustajakoirat mahdollistavat vammaisen ihmisen itsenäisen elämän

Avustajakoira on vammaisen ihmisen eläväksi apuvälineeksi koulutettu koira, joka auttaa monissa arjen askareissa. Avustajakoira osaa avata ja sulkea ovia, sytyttää ja sammuttaa valoja, tilata hissin, auttaa pukeutumisessa ja hakea ja viedä erilaisia nimettyjä esineitä.

Avustajakoira – apuna elämässä

Avustajakoirat eivät ole julkisen rahoituksen piirissä, vaan niiden hankkiminen vammaisille ihmisille on erilaisten tukien ja lahjoitusten varassa. Invalidiliitto on lähtenyt kehittämään toiminnan rahoittamiseksi sponsorointiohjelmaa yrityksille.

Avustajakoirien sponsorointi on kumppanuutta, jossa yritys tukee avustajakoirien hankintaa rahallisesti ja saa vastineeksi sisältöä, joka tukee yrityksen mielikuvan kehitystä, tunnettuutta, yhteiskuntavastuuta ja/tai myyntiä.

Pro Bono -työtä paremman hinnoittelun edistämiseksi

Hinnoitteluryhmä järjestää tapahtumia ja toimii sparraajana erilaisille hinnoittelukysymyksille. Ryhmä tekee pro bono -työtä paremman hinnoittelun edistämiseksi valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille. Esimerkiksi ryhmä on työstänyt Taitoluisteluliiton vuoden 2017 MM-kisojen lippuhinnoittelua lasten urheilun hyväksi ja nyt Invalidiliiton avustajakoirien sponsorihanketta fyysisesti vammautuneiden hyväksi.

Osallistu auttamiseen vastaamalla kyselyyn

Hankkeen suunnittelun tueksi teemme kyselytutkimusta, jossa kartoitetaan yritysten kiinnostusta sponsorointiin. Osallistu sinäkin auttamiseen vastaamalla kyselyyn. Se kestää noin 3-5 min. Kaikki vastaukset ovat meille erittäin arvokkaita.

Linkki kyselyyn

Haluatko osallistua mukaan pro bono -työhön?

Vaikka ryhmän pääfokus on hinnoittelussa, käsiteltävät aiheet kattavat monipuolisesti myös muita markkinoinnin alueita. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet ja työhön voi osallistua haluamallaan panostuksella.

Ota yhteyttä:
Outi Somervuori, ryhmän puheenjohtaja
Designtutkimus Helsinki oy
050 60295