MARK mukana pakkausten tulevaisuudessa ­ tule Empackiin

Pakkausten tulevaisuus on keskiössä, kun Empack-tapahtuma avaa ovensa! Kansainvälinen ammattitapahtuma kokoaa pakkaamisen ja markkinoinnin ammattilaiset, innovaatiot ja ratkaisut Helsingin Messukeskukseen kahden tehokkaan tapahtumapäivän ajaksi 11.-12.10.

Tapahtuman maksuttomissa seminaareissa luodaan katsaus pakkaamisen kuumimpiin trendeihin johtavien asiantuntijoiden ja ajattelijoiden johdolla. Pitkän linjan futuristi John B. Mahaffie johdattaa yleisön pakkausten tulevaisuuteen puheenvuorossaan Imagining 2027: The Future Shaping Packaging. Muun muassa N2:n Alex Nieminen, Lumenen Kristina Enqvist, Pauligin Kati Randell ja Granon Niko Tuominen jakavat parhaat vinkkinsä brändinrakentamiseen ja pakkaussuunnitteluun. Muita seminaarien ajankohtaisia teemoja ovat esimerkiksi älypakkaaminen ja pakkausalan uusimmat innovaatiot.

Lue lisää seminaaritarjonnasta täällä – suunnittele vierailusi puheenvuorojen ympärille ja tapaa puhujat kasvotusten!

Tuottamassa sisältöä tapahtumaan ovat myös yhteistyökumppanit ja kymmenet pakkaamisen palveluntarjoajat. Myös MARK on menossa mukana, joten tavataan Messukeskuksessa 11.-12.10.!

Rekisteröidy Empack-tapahtumaan maksutta tästä!