Meetings & Events 2016 on ammattitapahtuma ja inspiraationlähde kaikille, jotka työskentelevät kokousten, tapahtumien, kongressien ja liikematkailun parissa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty Meetings & Events jatkaa kasvuaan. Tämä on selvä osoitus siitä, että kokousten, tapahtumien ja kongressien ammattilaisille järjestettävälle tapahtumalle – jossa palveluntarjoajat tapaavat ostajat ja päätöksentekijät – on kysyntää.

Tässä ammattitapahtumassa näytteilleasettajat tapaavat päätöksentekijöitä, jotka saapuvat paikalle tutustumaan alan uutuuksiin ja etsimään ratkaisuja jokapäiväiseen työhönsä. Innovatiivisten businesstapahtumien tai -kongressien järjestämisessä kohdataan haasteita, ja jo käytetyt ideat ovat helposti löydettävissä verkosta. Tapahtuman kävijänä pääset ensimmäisenä tutustumaan ideoihin, trendeihin ja uutuuksiin joita alan toimijoilla on tarjota.

Meetings & Events -tapahtumasta löydät paitsi alan johtavia näytteilleasettajia, myös inspiroivia ja informatiivisia seminaareja. Tapahtumakokonaisuuden seminaarilavoille nousevat muun muassa Mato Valtonen, Bruce J. Oreck, Helena Vallo ja Lauri Sipilä.

Lisätietoa tapahtumasta, sekä seminaarilavojen ohjelmat kokonaisuudessaan löydät osoitteesta www.easyfairs.com/MEETINGS

Ammattitapahtuma järjestetään 21. & 22. syyskuuta 2016 Messukeskuksessa, Helsingissä, samaan aikaan Esimies & Henkilöstö 2016 –tapahtuman kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!