Uusi messu- ja tapahtumaosaamisen palkintogaala Mesoaja kokoaa tapahtuma-alan tekijät ja osaajat Messukeskukseen 25.1.2018. Valtakunnallinen palkintogaala esittelee ja palkitsee alan parhaimmiston.

Mesoaja keskittyy messuihin ja tapahtumiin mediana ja markkinoinnin välineenä. Gaala tuo esille erityisesti messumediaa ja sen vaikuttavuutta ja vahvuutta. Pääosassa ovat asiakasyritysten edustajat, eivät niinkään tapahtumien ja osastojen toteuttajat. Tämän ansiosta gaala poikkeaa täysin muista alan tapahtumista.

Palkinnot ratkoo nimekäs tuomaristo
Arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluvat Aalto-yliopiston professori Pekka Mattila, hallitusammattilainen Anne Korkiakoski ja Kauppalehti Option esimies Jenny Jännäri. Mukana ovat myös Mainostoimisto Halon perustaja Aapo Hollanti, radiokanava Business FM:n Pekka Hurme, Factor Nova Oy:n toimitusjohtaja Mikko Noronen, konsultti Lauri Sipilä BrandWorxx Oy:stä, kouluttaja ja puhuja Helena Wallo Faustuksesta sekä Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen. Lisäksi tuomariston työskentelyyn osallistuu suomalaisten messutoimijoiden edustajia ja asiakaskuntaa.

Vuoden messuteko, Vuoden tapahtuma, Vuoden juhla… Kenellä rohkeimmat ratkaisut ja uudet ideat?
– On suuri etuoikeus seuloa esiin messu- ja tapahtumaosaamisen helmet näin tasokkaan tuomariston mukana. Odotan säkenöiviä keskusteluja, kun raati inspiroituu pohtimaan, mihin suuntaan tapahtuma-ala on kehittymässä, sanoo Messukeskusta tuomaristossa edustava Anni Vepsäläinen.

Osaajia haetaan 11 kategoriassa
Jokaiseen kategoriaan valitaan haastatteluin kolme finalistia. Kategoriat ovat Vuoden Messuhelmi, Vuoden messuosasto, Vuoden messutiimi, Vuoden markkinoija, Vuoden ohjelma, Vuoden tapahtuma, Vuoden juhla, Vuoden kokous, Vuoden messut, Vuoden messuteko ja Vuoden sykähdyttäjä. Avoin haku kategorioihin on käynnissä 31.12.2017 saakka Mesoajan nettisivuilla www.mesoaja.fi.

Lähetä hakemus ja pyri Mesoajaksi tai tule nauttimaan upeasta ja jännittävästä gaalasta kutsuvieraana. Gaalaan voi osallistua myös lunastamalla illalliskortin.

Tapahtuman kumppaneita ovat muun muassa BusinessFM, Mainostoimisto Halo ja tapahtumajärjestäjä Factor Nova Oy. Tapahtuman toteutusta tukee Suomen Messusäätiö.

Kiinnostuitko? Lue lisää: www.mesoaja.fi