Jos tuskailet, että haluaisit aloittaa opinnot mutta aikaa ei tunnu riittävän, et ole yksin. Lähes jokainen työn ohessa opiskeleva törmää samaan kysymykseen: mistä aikaa opiskeluun, kun töiden ohella arjen täyttää perhe, omat ja lasten harrastukset, kotityöt ja monta kuukautta rikkinäisenä maanneen polkupyörän korjaus – ja kun olisi kiva nähdä ystäviä ja levätäkin?

Lue lisää >>

 

Päivi Piispanen kannustaa irrottamaan aikaa opiskeluun, vaikka oma arki tuntuisi kiireiseltä. ”Opiskelu oli siihen käytetyn ajan arvoista. Jos en olisi malttanut keskittyä harjoitusten tekemiseen, en olisi oppinut asioita ja olisin tavallaan menettänyt koko opiskelun hyödyn.”

Lue lisää Päivin kokemuksia opiskelusta Markkinointi-instituutissa >>

 

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD
Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD, vahvistaa strategista asiakkuus- ja markkinointiosaamistasi sekä kykyäsi johtaa yrityksen markkinointitoimintoja. Markkinointi-instituutin MJD-tutkinto on markkinoinnin alalla tunnettu ja arvostettu koulutus, josta on valmistunut jo 1500 markkinoinnin ammattilaista.

Markkinoinnin johtamisen tutkinto, MJD (12 kk) alkaa 4 krt vuodessa, seuraava startti 9.12 – vielä ehdit mukaan!


Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto
Johdatko tai suunnitteletko markkinointiviestintää? Etsitkö selvyyttä sirpaloituneen markkinointiviestintäkokonaisuuden hallintaan sekä toimivia keinoja erottautua kilpailijoista? Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnossa rakennat brändistäsi asiakkaita puhuttelevan sekä opit johtamaan ja suunnittelemaan markkinointiviestintää entistä tavoitteellisemmin.

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto (18 kk) alk. 12.2.2015 


Johtamisen erikoisammattitutkinto
Haluatko kasvaa entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET, soveltuu johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla jo on käytännön kokemusta oman alueensa johtamisesta. JET sekä vahvistaa nykyisiä johtamiskäytäntöjä että synnyttää muutosta organisaation johtamiskulttuurissa.

Johtamisen erikoisammattitutkinto, JET (18 kk) alkaen 15.2.2015

 

Tutustu myös muihin koulutuksiimme:
Presentation and Selling Skills (1 kk) alk. 11.12.2014 ja 20.1.2015Copywriterin työ (4 kk) alk. 12.1.2015Asiakas ytimessä (2,5 kk) alk. 26.1.2015

MARK:in jäsenenä saat -10 % Markkinointi-instituutin koulutuksista. 
Lisää koulutuksia löydät kotisivuiltamme www.markinst.fi

Tutustu myös Markkinointi-instituutin ja MARK:in kumppanuussivuihin.