MARK Juristipiiri järjestää aamupäiväseminaariin 9.9., jossa käsitellään verkkokauppaan liittyviä ajankohtaisia juridisia teemoja. Tilaisuus järjestetään Postin auditoriossa Helsingissä.

Kaupankäynti siirtyy kiihtyvällä vauhdilla verkkoon. Mitä tietoja kuluttajille on verkkokaupassa annettava ennen ostamista? Kuluttajan oikeus peruuttaa verkkokaupassa tehdyt ostokset – mitä on huomioitava?  Entä mitä velvoitteita lainsäädäntö asettaa verkkokaupan prosesseille, ja mitä verkkokaupan toimitusehdoissa on hyvä huomioida.

Verkkokauppaa koskeva lainsäädäntö muuttui 13.6.2014. Mitä uutta muutos toi tullessaan ja miten uusia säännöksiä on tulkittu? Entä miten tuotteen tai palvelun hinnasta tulee kertoa kuluttajille. Mitä säännöksiä hinnan ilmoittamisvelvollisuuteen liittyy?

Verkkokauppa-asiakkaiden tietojen käsittely – miten tietoja saa kerätä ja hyödyntää markkinointiin? Kohdennettu verkkomarkkinointi ja evästeet.

Näin ja muihin ajankohtaisiin verkkokauppaa koskeviin juridisiin teemoihin antavat vastauksia:
– Suvi-Tuulia Leppäkorpi, Asianajotoimisto JB Eversheds Oy
– Valtteri Lindholm, Varusteleka
– Markus Myhrberg, Lexia Asianajotoimisto Oy
– Iiris Keino, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy
– Emilia Lasanen, Asianajotoimisto Krogerus Oy.

Osallistumismaksu on MARK:in jäseniltä 150 € ja muilta 270 €. Maksuun lisätään alv 24 %.

Seminaari on tarkoitettu erityisesti henkilöille, jotka ovat vastuussa yrityksen verkkokaupan suunnittelusta ja toteutuksesta tai verkkokauppaan liittyvästä markkinoinnista.

Tilaisuuden järjestää MARK Kustannus Oy/MARK Juristipiiri.