Useimpien yritysten liiketoimintaympäristö on muuttunut radikaalisti. En keksi, minkä yrityksen ei olisi. Eikä vähiten markkinoinnin näkökulmasta. Kristallipallon kertomiin ennustuksiin ei kannata luottaa, mutta maailman kehityksen suunnan voi arvata. Mikä ei ole vielä sähköisenä verkossa, huomenna on. Perinteisen vähittäiskaupan kivijalkaa pitää toistaiseksi pystyssä kylmäketju, mutta onhan sekin murrettavissa. Kun volyymit siirtyvät verkkokauppaan, kannattaa sen logistiikkaankin panostaa. Mitä sitten tapahtuu?  

 

 

 

Mika Raulas kysyy torstaina 20.3. MARK Tehoaamussa:  Missä nyt mennään ja mihin ollaan menossa? Onko markkinointistrategiasi, -välineesi ja -toimintasi ajan tasalla? Onko koko yrityksesi oikeassa vireessä, miten saat myös johtosi ymmärtämään muutosta ja panostamaan oikeisiin asioihin? Katso tästä lisätietoja.

 

Absoluuttisia vastauksia ei varmasti ole, mutta näiden asioiden nostaminen puheenaiheeksi auttaa sinua havaitsemaan, mitä pitäisi tehdä aika pian, ehkä tällä viikolla. MARK-ohjelmistossa on keväällä lisää kuumaa ajankohtaistarjontaa muutoksen keskipisteestä. Tulossa mm. Markkinoinnin ajankohtaisseminaari perjantaina 25.4. Vilkaisehan ohjelmaa tästä ja ilmoittaudu, jos koet tuon itsellesi hyödylliseksi.