Syyskuun tilaisuus tuli hetkessä täyteen, joten järjestämme lokakuussa vastaavan tilaisuuden

MYÖNTEISELLÄ ASENTEELLA JA AJATTELUN JOHTAMISELLA MENESTYKSEEN
perjantaina 3.10. klo 8.30-11.00, MARK toimisto, Helsinki

Aamuteemassa kuullaan miksi omaa ajatteluaan kannattaa johtaa ja miksi myönteinen asenne on merkityksellistä. Neurotieteen ja positiivisen psykologian viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että mielen voima kannattaa ottaa hyötykäyttöön. Oivalla omat keinosi ja kehity ajattelusi johtajana tässä intensiivisessä sessiossa.

Esiintyjänä on Eeva Jaakonmäki, Coach E
(OTK, LLM, Certifled Coach)
Eeva on taustaltaan juristi ja hän on työskennellyt 15 vuotta erilaisissa yritysjuridiikkan liittyvissä tehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla.
New Yorkissa vuonna 2010 suorittamansa ensimmäisen coaching-tutkinnon jälkeen Eeva on siirtynyt täysin coachingin ja valmentamisen maailmaan. Eevaa kiehtovat erityisesti neurotieteen ja positiivisen psykologian opit, joita hän hyödyntää coachingtyössään. Eeva on keskittynyt yksilöcoachingiin, ryhmävalmennuksiin sekä inspiroivien alustusten pitämiseen. Eeva palvelee asiakkaitaan oman Coach E yrityksensä kautta.

 

MARK Aamuteema tilaisuudet ovat MARK:in jäsenille tarkoitettuja lyhyitä aamuseminaareja markkinoinnin eri aihealueista. Tilaisuudet ovat maksuttomia MARK:in jäsenille mutta edellyttävät ilmoittautumista etukäteen.
Osallistujamäärä on rajattu. Aamukahvitarjoilu.