Valitettavasti olemme törmänneet ongelmaan, joka on vaikuttanut MARK jäsenmaksujen kirjautumiseen jäsentietoihin. Tammikuussa lähettämässämme jäsenmaksulaskussa on erikseen maininta, että vain viitenumero kohdistaa suorituksen oikealle jäsenelle. Tämä tapahtuu automaattisesti, kun viitenumero on laskun maksun yhteydessä kirjoitettu ja maksu saapuu tilillemme.

Useampi yritys, jonka palveluksessa on jäseniämme, on ulkoistanut laskujen maksamisen ulkomaille. Kun ulkomainen toimija maksaa laskuja, niin he eivät käytä viitenumeroa, vaan maksavat laskun joko laskunumerolla tai eivät käytä mitään numeroa, joten suoritus ei voi mitenkään kohdistua automaattisesti oikean jäsenen kohdalle.

Olemme lähettäneet muistutuslaskuja niille, joiden jäsenmaksu on jäsenrekisterimme mukaan maksamatta. Yllä olevasta johtuen osa muistutuksista on ollut täysin turhia ja ne ovat aiheuttaneet niin mielipahaa kuin ylimääräistä ja turhaa työtä sekä jäsenelle ja jäsenen työnantajalle että täällä toimistolla.

Olemme pahoillamme tapahtuneesta ja toivomme, että jatkossa yrityksissä huomioitaisiin viitenumeroiden tärkeys laskujen maksun yhteydessä.

Terveisin,

MARK toimisto
info@mark.fi