Hyvä MARK:in jäsen!

Oletko huomannut, kuinka paljon maksutonta ohjelmatarjontaa on sinulle tarjolla? Selaathan tarkkaan MARK-tapahtumakalenteria ja ilmoittaudut ajoissa tilaisuuksiimme, jotta mahdut mukaan.

Maksutonta tarjontaa jäsenistöllemme ovat mm.:
– MARK Aamuteema –tilaisuudet toimistolla
– MARK-ryhmien järjestämät tilaisuudet Helsingissä kuten MARK Insight-ryhmän väittelyaamu ja kirjaillat MARK:in toimistolla, Asiakkuusmarkkinointiryhmän ja Digiryhmän tiistai-aamut Postitalolla, Viestintäryhmän ja Juristipiirin järjestämät yritysvierailut ja Printtiryhmän aamut 
– jäsentilaisuudet Tampereella, Turussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa sekä
– MARK-kumppanien kanssa järjestämämme MARK Forum –tapahtumat. 

HUOM! MARK:in jäsenenä voit osallistua minkä tahansa MARK-ryhmän järjestämiin tilaisuuksiin.

Tarjontaa on niin paljon, että kaikkiin tapahtumiin ei ole mahdollista osallistua mukaan. Niistä, joihin et ehdi, kannattaa käydä vilkaisemassa esitysaineistot MARK:in jäsensivuilla. Useista esityksistä on jäsensivuillamme kaikki aineistot, osasta tiivistetyt materiaalit, ja joistakin teemme myös tiiviitä yhteenvetotekstejä, joita voit käyttää lunttina omassa työssäsi. Ota siis kaikki hyöty irti jäsenyydestäsi.

Ja ethän unohda erästä tärkeätä ulottuvuutta MARK-jäsenyydessäsi, nimittäin verkottumista saman tyyppisissä työtehtävissä olevien kollegojesi kanssa. Heidän kanssaan on hyvä sparrata päivänpolttavia ammattiisi liittyviä kysymyksiä. Siksi kannattaa olla liikkeellä ja kohdata ihmisiä ihan reaalitodellisuudessa.

Kesälomien jälkeen taas jatketaan. Tapahtumakalenterista näet jo nyt tulevan syksyn tarjontaa. Tervetuloa mukaan!

Kesäisin terveisin,
Lauri, Eva ja Pirjo